ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 24/05: Πυρ και μανία οι «Μπλε» με την παραγωγή για τον Τριαντάφυλλο – «Αν το ξανακάνει εμείς φεύγουμε»

Άγριος καβγάς με τους ανθρώπους της παραγωγής μόλις έκλεισαν οι κάμερες – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Τριαντάφυλλος είναι για ακόμη μια φορά το πολυσυζητημένο όνομα του Survivor, καθώς για ακόμη μια φορά η συμπεριφορά του εγείρει αντιδράσεις, κάτι που φυσικά αποτελεί μέρος της στρατηγικής του, προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος.

Χάρη σε μια τακτική… Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από το Big Brother, παρουσιάζοντας το προφίλ ενός καλού χριστιανού και οικογενειάρχη, που δήθεν τον «κυνηγούν» και μόνο ο κόσμος τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει, ο «Ντάφυ» έχει καταφέρει να φτάσει πιο μακριά και από όσο ο ίδιος θα περίμενε. Όπως έχει πει, άλλωστε, το αρχικό στοίχημα ήταν να μείνει μια εβδομάδα και, τώρα, έχει φτάσει στους πέντε μήνες και παραπάνω, όντας και ο μόνος εκ της πρώτης ομάδας των Διασήμων, που έχει παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Επειδή, όμως, η όρεξη ανοίγει… τρώγοντας και το χρηματικό ποσό, που παίρνει κάθε εβδομάδα είναι πολύ μεγάλο, ο Τριαντάφυλλος παλεύει να μείνει όσο μπορεί, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός, ότι επικαλείται τον τραυματισμό του… όποτε το θυμηθεί, για να μην αγωνιστεί.

Δεν ισχυριζόμαστε, φυσικά, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας, αλλά ο ίδιος αναγκαστικά βάζει άπαντες σε σκέψεις, όταν άλλες φορές δε μοιάζει να νιώθει ενοχλήσεις, όπως όταν τρέχει στους πανηγυρισμούς ή… κρέμεται στα δέντρα, ενώ όταν βλέπει πως χάνει στο στόχο, ή δε θέλει εξαρχής να διακινδυνεύσει ένα αρνητικό ματσάρισμα για την ομάδα του, αποσύρεται κι ας υποστεί εκείνη πέναλτι.

Αυτό συνέβη, λοιπόν, και χθες (23/5) στο αγώνισμα επάθλου. Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε πληροφορήσει, ότι ο τραγουδιστής εξόργισε τους αντιπάλους του, όπως βλέπαμε στο trailer, καθώς αποφάσισε να μην παίξει. Αυτό έγινε μετά από ορισμένα ματσαρίσματα, που δεν του βγήκαν, με συνέπεια να πέσει… στο πάτωμα η γλώσσα του Σάκη Κατσούλη, αν και κατάφερε να πάρει την νίκη για την κόκκινη ομάδα.

Είδαμε, επίσης, τους Amigos να του επιτίθενται σφοδρά και με άσχημες εκφράσεις, αλλά δεν έμειναν μονάχα εκεί. Μόλις έκλεισαν οι κάμερες, μετά τον καβγά εκείνο, τα νεύρα από τους Ηλία, Ασημακόπουλο και Καρολίνα κατά κύριο λόγο δεν είχαν περάσει, με αποτέλεσμα να επιτεθούν στην παραγωγή.

Survivor spoiler: Οι απιλές των «Μπλε» για αποχώρηση αν ο Τριαντάφυλλος σταματήσει ξανά να παίζει

«Δε γίνεται να το κάνει συνέχεια αυτό και να μένει ατιμώρητος», τους είπαν στην αρχή, προσθέτοντας πως «κι εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμού κι έχουμε σπάσει τα πόδια μας, αλλά παίζουμε γιατί αυτό είναι το Survivor. Αν το ξανακάνει, εμείς φεύγουμε και δεν ξαναπαίζουμε».

Γίνεται σαφές, φυσικά, ότι η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην παραλία και ο Τριαντάφυλλος έχει φέρει στα όρια τους αντιπάλους του με τη στρατηγική του. Από την παραγωγή επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους «Μπλε» και ανέφεραν, ότι θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν νέα οικειοθελή αποχώρηση του «Ντάφυ» από αγώνισμα, αλλά κανείς δεν ξέρει ούτε αν τους ακούσε εκείνος, μήτε αν η μπλε ομάδα αντιδράσει έντονα, εφόσον δεν αγωνιστεί ξανά, χωρίς να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του γιατρού.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ