ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 24/06: Ισοπεδώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος;

: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί επιτέλους ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε την δάδα του και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μετά από 12 σερί επιτυχίες η 13η αποδείχθηκε και γρουσούζικη για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος απέναντι σε τρια κορίτσια τα βρήκε σκούρα και πήρε το εισιτήριο της επιστροφής για Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε τελευταίος στην ψηφοφορία απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ποιοι ήταν όμως η τελική κατάταξη της ψηφοφορίας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια παίκτρια βγήκε πρώτη και ποια ήταν η διαφορά του Σπύρου Μαρτίκα από την 3η θέση; Το αποτέλεσμα της αποχώρησης είχε κριθεί από νωρίς και ο φαρμακοποιός ήταν εκτός ριάλιτι από τα πρώτα λεπτά της ψηφοφορίας. Φαινόταν το μοιραίο να έρχεται και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει πως και στις τελευταίες ψηφοφορίες ο Σπύρος Μαρτίκας είχε δείξει σημαντική πτώση και η μέρα της αποχώρησης δεν θα αργούσε.

Survivor spoiler 24/06: Ισοπεδώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος;

Πάμε να δούμε την τελική κατάταξη όμως; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι τρεις κοπέλες έκλεισαν πολύ κοντά, κάτι που σημαίνει πως αν είναι ξανά υποψήφιες την τελευταία εβδομάδα δεν θα αποκλείεται να έχουμε κάποια ανατροπή. Πρώτη αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δεύτερη η Μαίη Εμμανουηλίδου και τρίτη η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακριβώς δηλαδή με την σειρά που βγήκαν υποψήφιες!

Πάμε να δούμε και τα ποσοστά τους, που δεν είναι 100% ακριβή:

  1. Ασημίνα Χατζηανδρέου 31%
  2. Μαίη Εμμανουηλίδου 30%
  3. Σταυρούλα Χρυσαειδή 29%
  4. Σπύρος Μαρτίκας 10%

Όπως γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα είχε κριθεί από νωρίς και δίκαια ο Σπύρος Μαρτίκας είναι εκτός Survivor 5!

athensmagazine.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ