ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 25/05: «Άσε μας κουκλίτσα μου, θα μας πεις εσύ για κωλοτούμπες;» – Απίθανη επίθεση Ασημακόπουλου σε Μαριαλένα

«Πλακώθηκαν» και μπήκε στη μέση ο Σάκης να τους χωρίσει – Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην παραλία του Survivor για ακόμη μια φορά, με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αυτή την φορά, να τσακώνονται άγρια με αφορμή τα σχόλια της τελευταίας περί… κωλοτούμπας από τους παίκτες της μπλε ομάδας αυτής της εβδομάδας.

Ας τα πάρουμε, όμως, καλύτερα από την αρχή. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τον αγώνα επικοινωνίας, με τους «Μπλε» να επικρατούν και τον Τριαντάφυλλο, για ακόμη μια φορά, να μην καταφέρνει να βρεθεί σε επαφή με την οικογένειά του, όντας σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

Η άκρη, βέβαια, μπορεί να βρέθηκε για τον ίδιο με επέμβαση της παραγωγής, αλλά προτού αυτό συμβεί, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον στηρίξουν. Μέχρι που και η Καρολίνα Καλύβα είχε εγκωμιαστικά σχόλια να κάνει για τη μαχητικότητά του, λέγοντας πως είναι ένας άξιος παίκτης και συμφωνώντας με τους υπόλοιπους.

Το σχόλιο αυτό της Καρολίνας, αλλά και τα αντίστοιχα υπόλοιπα των Amigos, δεν άρεσαν στη Μαριαλένα, που τα εξέλαβε ως «κωλοτούμπα» και όχι ως μια απλά όμορφη στιγμή, όπου οι παίκτες συμπαραστάθηκαν στη στενοχώρια του «Ντάφυ». «Θα με βρούν απέναντί τους», είπε στην κάμερα, αλλά το θέμα δε σταμάτησε εκεί.

 

Survivor spoiler: Ο καβγάς Ασημακόπουλου και Μαριαλένας στην παραλία

Λίγο αργότερα και αφού γύρισαν από το έπαθλο οι «Μπλε», η ίδια άρχισε να… μουρμουρά τα ίδια λόγια, μέχρι που ο Γιώργος Ασημακόπουλος αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα άλλον έναν καβγά, ύστερα από όσα συνέβησαν με τη Μαριαλένα.

«Τι λες κουκλίτσα μου; Θα μας πεις εσύ για κωλοτούμπες, μετά από όσα έχεις κάνει όλο αυτό τον καιρό;», της απάντησε ο Ασημακόπουλος, υπενθυμίζοντας πως κι εκείνη δεν έχει κάνει και λίγα. Η Μαριαλένα συνέχισε στο… ίδιο τροπάρι και δεν παρέκκλινε από τη θέση της, με τον Σάκη να σταματά τον τσακωμό, επεμβαίνοντας προτού έρθουν τα χειρότερα, αλλά χωρίς να κρύβει κι εκείνος τον εκνευρισμό του.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ