ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 25/05: Τρέλα από τον Ατζούν – Αυτό είναι το τεράστιο έπαθλο στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας

Ένα δώρο που δε θα ξεχάσουν ποτέ – Το Athensmagazine.gr σας το παρουσιάζει

Ο Ατζούν είναι έτοιμος να… πουλήσει τρέλα στους παίκτες του Survivor, καθώς ένα τεράστιο έπαθλο τους περιμένει για το νέο αγώνισμα, στο επεισόδιο που αναμένεται να προβληθεί απόψε (25/5) το βράδυ.

Οι Έλληνες αναμένεται να συναντήσουν τους Τούρκους παίκτες, παίζοντας όχι μεταξύ τους, αλλά σε μίξη μεταξύ «Κόκκινων» και «Μπλε». Οι παίκτες των δύο χωρών μοιάζουν να έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους, κάτι για το οποίο έχει φροντίσει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ετοιμάζει μεγάλα δώρα για τις επόμενες μέρες, έχοντας παράλληλα να σκεφτεί το μέλλον του ριάλιτι, που δε μοιάζει ευοίωνο τελικά.

Στο ελληνικό Survivor, άλλωστε, δεν πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, προκειμένου όσοι έχουν μείνει, να απολαύσουν τα μεγάλα έπαθλα και να περάσουν μια όμορφη εμπειρία, λίγο πριν γυρίσουν στην χώρα, καθώς η ώρα για το ταξίδι πίσω στην Ελλάδα δεν αργεί και πολύ.

Survivor spoiler: Το τρομερό δώρο του Ατζούν για τους νικητές

Στο trailer βλέπουμε τους πάντες να ανυπομονούν για το δώρο, που τους ετοιμάζει ο Ατζούν, με τον Τούρκο παραγωγό να είναι έτοιμος να… τρελάνει τους παίκτες. Ο ίδιος τους καλεί να ακούσουν έναν ήχο και, ξαφνικά, βλέπυν δύο ελικόπτερα από πάνω τους.

Τα ελικόπτερα αυτά, φυσικά, έχουν σχέση και με το έπαθλο, το οποίο είναι ένα φοβερό ταξίδι στο Μαϊάμι. Τα μέτρα έναντι του κορωνοϊού, άλλωστε, έχουν χαλαρώσει, με τον εμβολιασμό στις ΗΠΑ να πηγαίνει «τρένο» και η παραγωγή μπορεί να προσφέρει αυτό το φοβερό έπαθλο.

Μείνετε, επίσης, συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr, καθώς γνωρίζουμε και τον νικητή του επάθλου.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ