ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 28/04: Θα τους σφυρίξουν την… ντουντούκα! Αποχωρεί ο ζαχαροπλάστης;

Έφτασε το τέλος του;

Πάσχα στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση!

Βασικά είναι δεδομένο πως κάθε φορά που οι μπλε θα χάνουν την ασυλία ο ζαχαροπλάστης θα είναι υποψήφιος μέχρι να φύγει! Οπότε θεωρείται δεδομένο πως η ώρα του πλησιάζει και ίσως πιο σύντομα από ότι περιμένει!

Κατά καιρούς τον έχουμε ακούσει να αναπολεί την οικογένειά του και είναι πολύ πιθανό να μην κάνει Πάσχα μακριά τους! Και ο λόγος; Πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα.

Survivor spoiler 28/04: Θα τους σφυρίξουν την... ντουντούκα! Αποχωρεί ο ζαχαροπλάστης;

 

Survivor spoiler: Φεύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει από το πρωί της Τρίτης ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι!. Από τους τέσσερις λοιπόν υποψήφιους αμέσως κάναμε δημοσκόπηση, η οποία ποτέ μέχρι σήμερα δεν πέφτει έξω. Σ’ αυτή λοιπόν την ψηφοφορία ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βγαίνει με διαφορά τελευταίος στο ερώτημα “Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4”, με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο.

Επομένως θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη αν τελικά αποχωρήσει άλλος παίκτης και όχι ο Κώστας Παπαδόπουλος! Φαίνεται πως η συμπεριφορά του στα τελευταία επεισόδια έχει επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό και άλλαξε γνώμη καθώς στα τελευταία συμβούλια αποχώρησης ο Κώστας είχε συγκεντρώσει αρκετές ψήφους. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Υπομονή λίγες ώρες για να δούμε αν επιβεβαιωθούμε από την κανονικά ψηφοφορία που θα γίνει στο τέλος του σημερινού συμβουλίου στον Άγιο Δομίνικο!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ