ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 28/06: Πανικός στο Survivor 5! Αποχώρησε γεμάτη δάκρυα στο συμβούλιο η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Το Survivor είναι, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, ένα παιχνίδι στρατηγικής και κάθε παίκτης έχει τη δική του προσέγγιση σε αυτό το κομμάτι, άλλοτε πετυχαίνοντας να κερδίσει την εύνοια του κοινού και άλλοτε βλέποντάς το να του γυρίζει την πλάτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει ξανά το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δημιουργηθεί στην παραλία δύο κλίκες, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή είναι ισομερείς. Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, αυτή που έχει το προβάδισμα, διαθέτει ως ηγέτη τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου, ελπίζοντας έτσι να συμπαρασύρει και την υπόλοιπη παρέα του.

Στην άλλη πλευρά, πάντως, έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό «μέτωπο» εναντίον του, με τον Στάθη Σχίζα, τον Νίκο Γιάννη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να δίνουν τα πάντα, ώστε η δική τους τριάδα να τα καταφέρει. Στο τέλος, βέβαια, δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις υποψηφιότητες, με τους δύο εκ των τριών μάλιστα να κινδυνεύει και γνωρίζουμε, μάλιστα, ποιος θα φύγει από το νησί.

Survivor spoiler: Έξαλλη και κλαμμένη έφυγε η Σταυρούλα

Ο Νίκος Γιάννης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και, μάλιστα, με τις σχέσεις τους να δυσχεραίνονται. Η Σταυρούλα είδε τον Νίκο να την ψηφίζει, καθώς ήθελε να προστατεύσει τελικά τον Στάθη, νιώθοντας προδομένη από τη στάση του και, μάλιστα, αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της έντονα στο συμβούλιο του νησιού.

Απογοητευμένη από τη στάση του απέναντί της, η Σταυρούλα αντέδρασε έντονα στην ψηφοφορία και κλαμμένη αποχώρησε από το συμβούλιο, τονίζοντας πως η στάση του Νίκου ήταν άδικη. Η ίδια φώναζε πως δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και ήταν, μάλιστα, απαρηγόρητη.

Στο τέλος, όμως, η παραγωγή πλησίασε τη Σταυρούλα, όταν ηρέμησε, για να επιστρέψει στο συμβούλιο, κάτι που έγινε, αν και δεν κρύφτηκε ούτε στο γύρισμα πως η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δύο φίλους ήταν «ηλεκτρισμένη».

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ