ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 29/05: Ποιες θα είναι οι 2 νέες ομάδες της εβδομάδας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor 4 ωστόσο πρώτα θα πρέπει να διαμορφωθούν οι δύο νέες ομάδες! Ποιες θα είναι αυτές;

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τις δύο κλίκες να γίνονται και ομάδες, εκτός της Ελένης Χαμπέρη που περίσσευε και έτσι κόκκινοι και μπλε έδωσαν τις μάχες τους πιο παθιασμένοι από ποτέ. Ωστόσο τα μεγάλα έπαθλα πήγαν στη κόκκινη ομάδα, στον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη. Τυχερός της υπόθεσης και ο μπλε Γιώργος Κόρομι, τον οποίο επέλεξαν οι κόκκινοι για να πάρουν μαζί τους στο μαγευτικό ταξίδι στο Μαϊάμι.

Πλέον όμως νέα εβδομάδα ξεκινάει και όπως πρώτο σας ενημέρωσε θα έχουμε και έπαθλο αυτοκινήτου. Ωστόσο επειδή το έπαθλο αυτοκινήτου δεν θα είναι αγωνιστικό αλλά περισσότερο τύχης δεν θα παίξουν ρόλο πως θα διαμορφωθούν οι δύο νέες ομάδες!

Survivor spoiler 29/05: Ποιες θα είναι οι 2 νέες ομάδες της εβδομάδας;

 

Survivor spoiler: Ποιες θα είναι οι δύο νέες ομάδες;

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης! Δεν είναι τυχαίο πως κόκκινοι και μπλε την περασμένη εβδομάδα ήταν παρέες. Οι παίκτες έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους και βγάζουν τις ομάδες, όποιοι και αν είναι οι αρχηγοί, έτσι ώστε να διαμορφώνονται από κλίκες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν χρειάζεται να περιμένετε αρκετές αλλαγές μέσα στις δύο ομάδες της νέας εβδομάδας! Θεωρούμε πιθανό Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος να είναι ξανά “ένα” με την Ελένη Χαμπέρη ίσως να αλλάζει στρατόπεδο. Ακόμα δεν έχουμε τις νέες συνθέσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα οι αλλαγές δεν θα είναι ραγδαίες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ