ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 31/05: Έβριζε ο Τριαντάφυλλος γιατί δεν κέρδισε ο Σάκης και δεν τον πήρε στο Μαϊάμι!

Τρομερό είναι το παρασκήνιο από το χθεσινό (30/05) επεισόδιο του Survivor και όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ατομικού αγωνίσματος!

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος ξενέρωσε την ζωή του μόλις ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο και ταυτόχρονα πως το αγώνισμα θα είναι ατομικό, αφού ήξερε πως δεν θα μπορούσε ο ίδιος να το διεκδικήσει. Παρόλα αυτά είχε εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες σε Μαριαλένακαι Σάκη ώστε να πάει να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι. Και έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αφού η Μαριαλένα κέρδισε και ο Σάκης έφτασε μια ανάσα από τη νίκη! Αν συνέβαινε αυτό τότε είναι δεδομένο πως ένας από τους δύο θα διάλεγε τον Τριαντάφυλλο για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο!

Μάλιστα ο Ντάφυ φαίνεται πως πήρε στραβά την όλη φάση καθώς είχε όνειρο ζωής να βρεθεί κάποια στιγμή σε έναν αγώνα ΝΒΑ, πόσο μάλλον όταν σ’ αυτό παίρνει μέρος ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο “Greek Freak”! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα μετά το τέλος του αγωνίσματος και άρχισε να βρίζει την… τύχη του για το γεγονός πως έφτασε τόσο κοντά!

Survivor spoiler 31/05: Έβριζε ο Τριαντάφυλλος γιατί δεν κέρδισε ο Σάκης

Μάλιστα ο λόγος που τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο ήταν το γεγονός πως το έπαθλο απόλαυσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ένας παίκτης που έδειξε τεράστια απάθεια μόλις γύρισαν οι υπόλοιποι παίκτες από το Μαϊάμι, στο προηγούμενο έπαθλο και έβγαλε ζήλεια!

Η αλήθεια είναι πως η αντίδραση του Τριαντάφυλλου δεν πέρασε απαρατήρητη από πολλούς και αμέσως σχολιάστηκε! Πως δηλαδή ένας παίκτης που δεν μπορεί να αγωνιστεί έχει απαίτηση να απολαμβάνει όλα τα έπαθλα με τις πλάτες των άλλων! Πάντως η αντίδραση αυτή του Τριαντάφυλλου ήταν κάτι παροδικό καθώς κατάλαβε αμέσως ότι ήταν “φάουλ”! Απλά ήταν η ξενέρα της στιγμής που δεν μπορούσε να κρύψει και βγήκε προς το έξω!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ