ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 31/05: «Θα σε λιώσω άχρηστη» – Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Καρολίνα και Ελένη στην παραλία

Εδώ και πολύ καιρό καταλαβαίνουμε, ότι υποβόσκει στο Survivor μια κόντρα ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη, με τους συμπαίκτες τους ολοένα να μιλούν στα επεισόδια για αυτό, αλλά χωρίς να έχουμε δει ακόμη τις δύο γυναίκες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Βλέπετε, έχουμε φτάσει σχεδόν στο τέλος της διαδρομής και καμία εκ των δύο παικτριών δε θέλει να κάνει κάποια κίνηση, που θα προκαλέσει ένταση και θα ρίξει τη δημοτικότητά τους, αφού έχουμε φτάσει τόσο κοντά στον τελικό. Επειδή, όμως, οι συνθήκες στην παραλία δεν είναι και οι πιο εύκολες, ο καβγάς τους δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Η Καρολίνα, άλλωστε, έχει πολλές φορές προκαλέσει με τη συμπεριφορά της, χωρίς ωστόσο να βρει απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει στρατηγικά, ώστε να φτάσει μέχρι το τέλος, αν και δε δίστασε να δακρύσει στο τελευταίο επεισόδιο. Σε κάθε περίπτωση, σημασία δεν της δίνει και διαρκώς την κερδίζει τελευταία σε αγωνίσματα, κάτι που… τρελαίνει ακόμη περισσότερο την αντίπαλό της.

Survivor spoiler: Ο άγριος καβγάς Καρολίνας και Ελένης μετά το αγώνισμα στην παραλία

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο τελευταίο αγώνισμα, με έπαθλο το ταξίδι… στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Η Ελένη νίκησε και πάλι την Καρολίνα και την εκνεύρισε σε υπερθετικό βαθμό, κάτι που οδήγησε σε ένα άσχημο περιστατικό, που δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Θα σε λιώσω άχρηστη. Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε νίκη. Μας κάνεις την ήσυχη και κατά τα άλλα ξέρεις τι κάνεις για να φτάσεις στον τελικό. Δε με ξέρεις, όμως, καλά εμένα και θα δεις τι έχει να γίνει μεταξύ μας», είπε σε απειλητικό ύφος η Καρολίνα, με την Ελένη όμως να μην κάνει πίσω.

«Τι έγινε Καρολινάκι; Σε… έτσουξε πάλι η ήττα σου από μένα; Ακόμη δεν μπορείς να το χωνέψεις;», της απάντησε, βρίσκοντας έτσι τρόπο να τη… βάλει στη θέση της, ειδικά μετά από όσα είχε πει περί χειρότερης παίκτριας στο Ελλάδα-Τουρκία.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ