ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 7/3: Αυτοί βγαίνουν στον «τάκο» μαζί με τον Μαρτίκα

Survivor spoiler 7/3: Η χθεσινή 6/3 ημέρα αλλά και η σημερινή 7/3 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους παίκτες του Survivor 5. Όπως παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία έχασαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας και να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποια ομάδα όμως θα χάσει το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο; Ποιος θα βγει στον τάκο μαζί με τον παίκτη των Μαχητών; Παράλληλα, χαμός αναμένουμε να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor καθώς όπως βλέπουμε από το σημερινό trailer 7/3 έρχερται στο φως το «αμαρτωλό» παρελθόν Σταυρούλας και Ασημινίνας με όλους τους παίκτες να μένουν με το ανοικτό το στόμα με όλα όσα μαθαίνουν για τις δύο παίκτριες.

 Survivor spoiler για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μαρτίκα

Αυτοί θα βγουν στον τάκο μαζί με τον Μαρτίκα στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μαχητές θα ψηφίσουν τον Σάββα Κάλφα, ο οποίος θα βγει από την κάλπη. Από την άλλη, η Μαίη όταν έρθει η ώρα να υποδείξει έναν συμπαίκτη η συμπαίκτρια της, θα πει το όνομα της Σταυρούλας η οποία σύμφωνα με τους παίκτες είναι διπρόσωπη.

Survivor 5: Τα «παλτά» και οι «καμικάζοι» Διασήμων – Μαχητών – Ποιοι σαρώνουν στις νίκες και ποιος εχει ποσοστο 0%!

Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής 6/3, ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες ότι αυτό το συμβούλιο θα ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα μάθαιναν τα στατιστικά τους, το ποσοστό δηλαδή των νικών τους, και σε ποια θέση τους κατέτασσε αυτό σε σχέση με τους συμπαίκτες τους. Ενώ, ένα σοκαριστικό ατύχημα επιφύλασσε η μοίρα για τον Τάκη Καραγκούνια, στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας.

Την πρώτη θέση από τους μαχητές, με ποσοστό επιτυχίας 77% μοιράζονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου. Ακολουθεί η Σοφιάννα Αβραμάκη με ποσοστό 76% στην δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαείδη με ποσοστό 64%. Την τέταρτη θέση μοιράζεται ο Ανδρέας Ματθαιακάκης παρέα με τον Γιώργο Κατσαούνη με ποσοστό 50%. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Ταλάντσεβ με ποσοστό 45% ενώ στην τελευταία θέση, βρίσκεται Σπύρος Μαρτίκας με ποσοστό 27%.

Όσον αφορά τους διάσημους, πρώτος είναι ο Άρης Σολεϊδης με ποσοστό επιτυχίας 76% και δεύτερος ο Τάκης Καραγκούνιας με ποσοστό 54%. Ακολουθεί ο Απόστολος Ρουβάς με 33% στην τρίτη θέση και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με 30% στην τέταρτη θέση ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτη με ποσοστό 29%. Στην έκτη και έβδομη θέση έρχονται η Κάτια Ταραμπάνκο με ποσοστό 20% και η Μυριέλλα Κουρεντή με 15%. Εντύπωση προκάλεσε η τελευταία θέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με ποσοστό 0%.

Βίντεο | Η αγωνιστική κατάταξη των Διασήμων

Βίντεο | Ανατροπή: Ποιος/α από τους διάσημους έχει ποσοστό 0% σε νίκες;ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ