ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός Ηλία με Τζέιμς και Νίκο!

 

Ανέβηκαν οι εντάσεις στην παραλία μετά το συμβούλιο του νησιού.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς που ξεκινούσε τις εντάσεις στις δυο ομάδες του Survivor 4 και είχε όλους τους παίκτες στην… τσίτα, να αποχώρησε, ωστόσο, Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά, παίκτες και συμπαίκτες τους, τους κατηγορούν πως είναι απομονωμένοι από όλους, ενώ έπρεπε να κοινωνικοποιηθούν από την στιγμή που Κόκκινοι και Μπλε ενώθηκαν, αφήνοντας υπονοούμενα πωςακολουθούν μια συγκεκριμένη στρατηγική.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει παίκτες, όπως η Καρολίνα, ο Ασημακόπουλος αλλά και ο Ηλίας στις δηλώσεις τους στις κάμερες να λένε πως θα χαρούν αν ειδικά ο Τζέιμς αποχωρήσει, καθώς εκείνος επηρεάζει τον Νίκο, αφού είναι αθώος. Μάλιστα, στα τελευταία συμβούλια του νησιού βλέπουμε να τους γίνονται και επιθέσεις.

Survivor 4 Ηλίας Τζέιμς Νίκο

 

Τι έγινε στο Survivor 4 ανάμεσα σε Ηλία, Τζέιμς και Νίκο

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις οποίες και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Τζέιμς πλησίασε την Κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο έχει περισσότερη οικειότητα, για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει και εκεί που μιλούσαν σαν φίλοι, πλέον η συμπεριφορά του έχει αλλάξει.

Το ένα λοιπόν έφερε το άλλο και σημειώθηκε ανάμεσα τους ένα μικρό επεισόδιο, καθώς σήκωσαν και οι δυο τον τόνο της φωνής τους, αφού ο καθένας έλεγε τα δικά του. Στην συζήτηση που είχαν μπήκε και ο Νίκος, κάνοντας τον… δικηγόρο του Τζέιμς θέλοντας να τον υπερασπιστεί, αφού το θέμα αφορούσε και τον ίδιο. Γρήγορα, βέβαια οι τόνοι κατέβηκαν χωρίς το θέμα να βρίσκει λύση!

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά η παραγωγή, εκτός από την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, βρήκε και άλλο “κόλπο” για να κρατήσει σταθερά τα νούμερα τηλεθέασης και στα επόμενα επεισόδια μετά το Πάσχα θα έχουμε πολύ “ζουμί” για σχολιασμό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ