ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Αν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος χάνει το 50% των χρημάτων του

Η ρήτρα που ενεργοποίησε ο Ατζούν.

Όχι δεν πρόκειται για στρατηγική η έκκληση του Τριαντάφυλλου στον κόσμο να μην τον ψηφίσει και να τον αφήσει να αποχωρήσει αυτή την φορά από το Survivor αλλά πάμε να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή!

Φέτος στο ριάλιτι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν ή μάλλον έδιναν και έπαιρναν. Η αρχή έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο κι αφού ακολούθησαν άλλες πόσες αυτό το… αστείο για τον Ατζούν τελείωσε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Τι συμβαίνει με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor – Η ρήτρα στο συμβόλαιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι πρώτο σε όλα και ειδικά όσον αφορά το Survivor, ο Ατζούν μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη έγινε… έξαλλος και ενεργοποίησε μια συγκεκριμένη ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών που αναγράφει πως όποιος θελήσει να φύγει από το παιχνίδι από μόνος του, χωρίς να τον βγάλει το κοινό εκτός, θα χάσει 50% των χρημάτων του και δεν θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε κανένα άλλο project της Acun media.

Επίσης το συμβόλαιο αναγράφει πως για 6 μήνες χειρίζεται η παραγωγή την ζωή των παικτών και τους κάνει ότι θέλει, που θα βγουν, που θα εμφανιστούν κλπ… Οπότε σε καμία περίπτωση δεν βολεύει τον Ντάφυ να αποχωρήσει οικειοθελώς με αυτούς τους όρους, ειδικά σε μια περίοδο που κλείνουν συνεργασίες για το καλοκαίρι με δουλειές…

Αν και κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να τον βγάλει εκτός το κοινό παρά το παρακαλετό που έριξε… Σε λίγο θα έχω το όνομα που αποχωρεί απόψε γιατί μέχρι τώρα σας έχω δώσει μόνο την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα της επικοινωνίας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ