ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Αποχωρεί από το Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης;! Εξέλιξη – ανατροπή στο παιχνίδι

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο – Εξέλιξη σοκ για τους μπλε και τον Τζέιμς.

Άσχημες εξελίξεις στο Survivor 4 σχετικά με την μπλε ομάδα, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή!

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να τραυματίζεται σοβαρά και τον ίδιο να κάνει λόγο ακόμα και για αποχώρησή του από το ριάλιτι! Μάλιστα λύγισε τονίζοντας πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το Survivor λόγω τραυματισμού και πως προτιμά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και να τον βγάλει εκτός ο κόσμος μέσω ψηφοφορίας.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν στο αγώνισμα της Κυριακής χτύπησε άσχημα στο γόνατο, στο ραν όπου έχασε από τον Τριαντάφυλλο και πήγε στο νοσοκομείο όπου περιμένει και τα αποτελέσματα, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.grαλλά και με βάση τα όσα είπε ο ίδιος μπροστά στις κάμερες!

Survivor spoiler: Αποχωρεί από το Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor 4;

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Μπάρτζη; Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του δεν είναι απλός! Έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor 4! Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση μια αποχώρηση του Νίκου θα ήταν πλήγμα. απόφαση της παραγωγής είναι πως αν πρέπει να μείνει έξω 1-2 βδομάδες θα κάνουν υπομονή ωστόσο αν πρέπει να μείνει παραπάνω τότε θα πρέπει να εξεταστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει! Κάτι που συνέβη και στην περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη!

Προς το παρόν ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει ωστόσο του έχει μεταφερθεί από τους γιατρούς πως το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να αποχωρήσει είναι κάτι παραπάνω από ορατό! Γι’ αυτό και κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες, βουρκώνοντας στην σκέψη και μόνο! Στην ίδια φάση βρίσκεται ο Τζείμς Καφετζής, ο οποίος φαίνεται να χάνει το στήριγμά του. Μια εξέλιξη βόμβα στο παιχνίδι λίγο πριν γίνει ατομική το παιχνίδι!


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ