ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Αποχωρεί μέσα στην εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος – Έτσι θα “προβληθεί” προς τα έξω!

Το παραθυράκι του Ντάφυ για να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα

Μέρες για να μην πούμε ώρες μετράει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4, με το Athensmagazine.gr να σας έχει όλο το ρεπορτάζ! Από το απόγευμα της Παρασκευής σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ έχει ζητήσει να αποχωρήσει και πλέον η φυγή του είναι οριστική!

Ωστόσο λίγες ώρες μετά ήρθε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (16/05) για να μας ανατρέψει τα δεδομένα! Όχι σε μας, αλλά στο τηλεοπτικό κοινό, αφού όλοι έπεσαν να μας φάνε πως δεν φεύγει αλλά αλλάζει ομάδα.

Το Athensmagazine.gr έχει την αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Τριαντάφυλλου. Μετά τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, την σκυτάλη παίρνει και ο τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Η αλήθεια είναι λοιπόν πωςο Τριαντάφυλλος ήθελε να αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως το γεγονός πως θα έχανε χρήματα αν έφευγε οικειοθελώς ήταν αυτό που τον κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο! Όμως πλέον βρήκε παραθυράκι και ετοιμάζεται να μας την κάνει.

Με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος βρήκε ένα παραθυράκι να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα, που η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινε εύκολα τελευταία κάθε μέρα.

Survivor spoiler για αποχώρηση Τριαντάφυλλου μέσα στην εβδομάδα

Survivor spoiler: Πως θα προβληθεί η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου;

Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά πως νικητής του Survivor 4 δεν πρόκειται να ήταν και από την στιγμή που έχει συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν γίνεται να χάσει χρήματα, με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, έριξε την βόμβα και αποφάσισε να αποχωρήσει!

Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν αποκλείεται να μην φανεί έτσι προς τα έξω, αλλά να φύγει ως κανονική αποχώρηση στο τέλος της εβδομάδας, μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου, αφού ο Ντάφυ έχει καλές σχέσεις με την παραγωγή και είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει με… ψηφοφορία ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα με νέα οικειοθελή αποχώρηση, αφού δεν “τους παίρνει”. Το δεδομένο πάντως είναι πως είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Τριαντάφυλλος διανεύει την τελευταία του εβδομάδα μέσα στο Survivor.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ