ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Καρολίνα;

Ράκος ψυχολογικά!

Όλοι όσοι βρίσκονται στο νησί – και ειδικά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα – έχουν περάσει από το στάδιο που περνά τώρα η Καρολίνα Καλύβα. Οι τελευταίες ημέρες για εκείνη στο Survivor είναι πολύ δύσκολες.

Μπορεί η επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους πριν από λίγες ημέρες να κατάφερε να της δώσει δύναμη αλλά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να αφήσει πίσω τις πλήρως όλα όσα αντιμετωπίζει στην παραλία.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο αφού οι συμπαίκτες της πλέον την έχουν αφήσει λίγο στην… άκρη.

Όπως είδαμε ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος θεωρούν πως η Καρολίνα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τις ήττες τους τον τελευταίο καιρό αφού δεν είναι τόσο θετική στον πάγκο και ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας.

Το να χάσουν το Μαϊάμι κόστισε σε όλους πολύ, όπως και το καταμαράν αλλά δεν είναι αυτό που έχει ρίξει τόσο πολύ την Καρολίνα ψυχολογικά.

Τι συμβαίνει με την Καρολίνα στο Survivor

Η Καρολίνα, όπως μας μετέφερε ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο, η πιο έγκυρη πηγή που είχαμε ever, έχει πέσει πολύ τώρα τελευταία γιατί νιώθει αδύναμη όταν χάνει. Το θέμα είναι καθαρά εγωιστικό. Δεν της αρέσει καθόλου να χάνει, δεν μπορεί να το σηκώσει ο οργανισμός της και τώρα εκτός του αυτό συμβαίνει τα έχει πάρει πολύ που εκείνη χάνει έπαθλα και τα κερδίζει ο Τριαντάφυλλος που – με βάση τα όσα έχει πει – δεν είναι δίκαιο που βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, νιώθει και την ομάδα της πια απόμακρη και τα τελευταία 24ωρα αράζει μόνη της στο νησί, στην παραλία, χωρίς να ανταλλάσσει πολλά λόγια με τους υπόλοιπους. Φάσεις είναι, βέβαια, θα περάσουν.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ