ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler αποχώρηση 02/06, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε από το Survivor 4!

Survivor spoiler 02/06: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή και μια τεράστια έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor αφού η αποχώρηση είναι βόμβα!

Χτες είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει την ατομική ασυλία και να δίνει υποψήφια την Καρολίνα Καλύβα, μαζί με τον ίδιο, τον Τριαντάφυλλο και την Μαριαλένα! ΤοAthensmagazine.gr σας έβαλε στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor πριν λίγο όμως οι εξελίξεις μας πρόλαβαν αφού έχουμε ήδη το οριστικό spoil στα χέρια μας!

Το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για το ενδεχόμενο αυτό το οποίο και επιβεβαιώνεται! Εκτός Survivor 4 είναι εδώ και λίγα λεπτά ο… Τριαντάφυλλος και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι και η έκβαση της ψηφοφορίας αυτή!

Survivor spoiler 02/06, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 4!

Σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ντάφυ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, αμέσως μετά από τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη ωστόσο παρέμεινε και ήταν κοινή συμφωνία να αποχωρήσει στην επόμενη ψηφοφορία! Έτσι παρότι σε διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν ήταν τελευταίους είναι τελικά ο παίκτης ο οποίος σήμερα το βράδυ θα δούμε να αποχαιρετάει συμπαίκτες και αντιπάλους και να φεύγει από το Survivor, επιστρέφοντας στην οικογένειά του που τόσο πολύ του έλειψε!

Ωστόσο κρατήστε μια πισινή κατά πόσο η αποχώρηση θα είναι… φυσιολογική! Δεν θα μας κάνει έκπληξη ο Ντάφυ να ανακοινώνει την αποχώρησή του για να κρατήσει μέσα τους… φίλους του! Δεν το αποκλείουμε, πάντως το σίγουρο είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ