ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Χωρίς παρουσιαστή το Survivor – Αναβάλλονται επεισόδια;

Ούτε ο Λιανός ούτε ο Ατζούν μπορούν να παρουσιάσουν – Σε αδιέξοδο η παραγωγή

Χωρίς παρουσιαστή ενδέχεται να μείνει το Survivor, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβολή επεισοδίων και… περισσότερη παραμονή των παικτών στην παραλία, αφού δεν μπορούν μάλλον ούτε ο Ατζούν ούτε και ο Γιώργος Λιανός.

Σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες την ανάγκη του Γιώργου Λιανού να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για λίγες μέρες. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έχει ανάγκη να δει την οικογένειά του, και δη την νεογέννητη κορούλα του, που ελάχιστα έχει χαρεί.

Τη θέση του, θεωρητικά, θα έπαιρνε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο παραγωγός δηλαδή του Survivor, κάτι που είχε κάνει με απόλυτη επιτυχία την πρώτη φορά, όπου αναγκάστηκε να πάρει το αεροπλάνο ο Λιανός. Το πρόβλημα, όμως, τώρα είναι πως ούτε και ο Ατζούν έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει.

Survivor spoiler: Ο λόγος που ο Ατζούν δεν μπορεί να παρουσιάσει

Ο λόγος, λοιπόν, που ο Ατζούν δεν μπορεί να παρουσιάσει το Survivor, είναι πως ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα να «βυθιστεί» στη θλίψη. Κάπως έτσι, τη στιγμή που ο Λιανός ετοιμαζόταν για λίγο να πάει στην Ελλάδα, ξαφνικά ο χαμός αυτός δυσκολεύει την κατάσταση, αφού εννοείται πως προτεραιότητα για τον παραγωγό έχει η οικογένειά του.

Όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι και στον ΣΚΑΪ είναι σε «αναμμένα κάρβουνα». Αν κανένας εκ των δύο παρουσιαστών δεν μπορεί να εκτελέσει το ρόλο άμεσα, καθώς είναι ήδη στην Ελλάδα τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε και σε αναβολή επεισοδίων, κάτι που θα μπορούσε και να ρίξει τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, και μάλιστα σε μια στιγμή, όπου το MasterChef «παίζει δυνατά» περισσότερο από ποτέ.

Άπαντες, λοιπόν, θα καθίσουν να διευθετήσουν την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια λύση και το Survivor να μην χάσει ακόμη και αυτή τη δυναμική που του έχει απομείνει.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ