ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Είναι επίσημο – Έρχονται ξανά αγώνες Ελλάδας-Τουρκίας

Νέα έκπληξη από τον Ατζούν αλλά… ξενέρα για το πώς θα γίνουν οι αναμετρήσεις

Οριστική φαίνεται να είναι η εξέλιξη, που αναμέναμε από την αρχή της χρονιάς στο Survivor, καθώς είχαμε συνηθίσει στις αμιγώς ελληνικές «εκδόσεις» να παίζουμε με τους Τούρκους, κάτι που φυσικά θα γίνει πολύ σύντομα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πάντοτε επιχειρεί να προωθήσει την φιλία και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των παικτών των δύο χωρών. Έχει αποκαλύψει, άλλωστε, σε αρκετές περιπτώσεις, ότι θεωρεί πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας, ενώ λατρεύει την Ελλάδα και πάντοτε νιώθει σαν στο σπίτι του, όποτε μας επισκέπτεται.

Εκτός αυτού, φυσικά, οι αγώνες αυτοί έχουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τα… αίματα ανάβουν κάθε φορά ανάμεσα στους τηλεθεατές, που απαιτούν από τους Έλληνες παίκτες μια νίκη απέναντι στους γείτονες. Ο Τούρκος παραγωγός, βέβαια, θα απογοητεύσει όσους περιμένουν μια μεγάλη «μάχη».

 

Survivor spoiler Ατζούν

 

Survivor spoiler: Έτσι θα διεξαχθεί ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας

Ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πάντως, δε θα είναι όπως τον είχαμε δει στο πρώτο Survivor, όταν και ο Ντάνος είχε γίνει σχεδόν… εθνικός ήρωας, με τον Ατζούν να επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις. Οι παίκτες των δύο χωρών, θα συναντηθούν μεν, αλλά παίζοντας μαζί.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι «Κόκκινοι» του ελληνικού Survivor και οι αντίστοιχοι του τουρκικού θα αγωνιστούν μαζί, όπως αντίστοιχα οι «Μπλε». Το μόνο που απομένει να γίνει, είναι η ανακοίνωση στους Έλληνες παίκτες, όπως και το να μάθουμε αν οι αγώνες θα διεξαχθούν αυτή, ή την επόμενη εβδομάδα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ