ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: «Έμεινα και θα σε διαλύσω παλιοτ@@@λα» – Άγριο «ξεκατίνιασμα» Μαριαλένας και Καρολίνας στην παραλία

Απίθανος καβγάς μόλις έκλεισαν οι κάμερες με συνέχεια.

«Καταιγιστικές» είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ήταν αρκετά έντονο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα να έρχονται σχεδόν στα χέρια.

Οι δύο παίκτριες μπορεί να παίζουν στην ίδια ομάδα πια, αναφορικά με τα ομαδικά αγωνίσματα, αλλά κάθε άλλο παρά τις καλύτερες σχέσεις έχουν. Κάτι το γεγονός, ότι είναι ανταγωνιστικές από την φύση τους και θέλουν πάντα να νικούν, κάτι η ζήλεια της Μαριαλένας για τον Σάκη, έστω κι αν ξεκαθαρίζουν πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους σε κάθε τόνο, ήταν λογικό κάποια στιγμή τα δύο κορίτσια να έρθουν σε ένταση.

Survivor spoiler: Το άγριο σκηνικό με Μαριαλένα και Καρολίνα

Το συμβάν έγινε με αφορμή την τελευταία αποχώρηση, όπου τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα ήταν υποψήφιοι. Η Μαριαλένα, μάλιστα, δεν είχε ιδιαίτερα την προτίμηση του κοινού, με την κίνηση του Σάκη να υποδείξει την Νικολέτα να τους δικαιώνει, αφού ούτε το δίδυμο μήτε και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα είχε ιδιαίτερο άγχος για έναν ακόμη λόγο και, όπως αναφέραμε, αυτός αφορά τα συναισθήματα για τον Σάκη. Συγκεκριμένα, δεν μπορούσε να ξεχάσει ένα σύνθημα της κόκκινης ομάδας για τον Σάκη και την Καρολίνα, όταν ακόμη ήταν συμπαίκτες, που τότε είχε οδηγήσει στο αξέχαστο πια «ξέσπασμά» της απέναντί του.

Δείτε τι είπε μετά το 6.20′

 

.

Επειδή, όμως, έχει… άχτι και την Καρολίνα, δεν έχασε την ευκαιρία να της επιτεθεί, μόλις ανακοινώθηκε πως παραμένει στο ριάλιτι. «Έμεινα και θα σε διαλύσω», είπε χαρακτηριστικά μετά το συμβούλιο η Μαριαλένα, με τη συμπαίκτριά της μειδιά και να της απαντά πως δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα, θεωρώντας πως έχει τον κόσμο με το μέρος της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ