ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Έπεσαν μαζικές οι αποχωρήσεις – Μαριαλένα, Κώστας, Καρολίνα και Νικολέτα ζήτησαν να αποχωρήσουν!

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο – Απίστευτοι τσακωμοί παικτών με την παραγωγή.

Παραλίγο η απόφαση του Ατζούν να αλλάξει τις συνθέσεις των δύο ομάδων να τινάξει το ριάλιτι στον αέρα.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγωνίσματος της Κυριακής (04/04) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα έχουμε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου θα αλλάξουν ξανά οι ομάδες. Κι αυτό έγινε. Λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκαν οι νέες συνθέσεις, όμως πριν από αυτό αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που “σπάστηκαν” και απειλούσαν με αποχώρηση από το Survivor!

Πρώτη και καλύτερη Μαριαλένα. Η παίκτρια των μπλε βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση μόλις ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός τις εξελίξεις αφού έβλεπε πως θα έρθει ο… χωρισμός με τον αγαπημένο της Σάκη! Και έτσι και έγινε. Η Μαριαλένα χαρακτηριστικά έπιασε άτομα της παραγωγής και τους ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από το Survivor, αν αλλάξουν τις ομάδες ωστόσο δεν υλοποίησε τις απειλές της.

Χαρακτηριστικά η Μαριαλένα τόνισε σε έξαλλη κατάσταση πως η παραγωγή πατάει πάνω στο “πτώμα” της και πως την έχει “βιάσει” την ψυχολογία. Αρχικά ήταν η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι που την επηρέασε πολύ και πάνω που προσαρμόστηκε την χωρίζουν ξανά. Η Μαριαλένα δεν άντεξε και έκλαψε! Παρακάλεσε τουλάχιστον να μην την αλλάξουν ομάδα. Αυτό έγινε, αλλά άλλαξαν ομάδα τον Σάκη! Ωστόσο το βράδυ τα δύο παιδιά ήρθαν αρκετά κοντά.

 

Survivor spoiler: Έπεσαν μαζικές οι αποχωρήσεις - Μαριαλένα, Κώστας, Καρολίνα και Νικολέτα ζήτησαν να αποχωρήσουν!

 

Survivor spoiler: Ποιοι άλλοι παίκτες απείλησαν να αποχωρήσουν

Μεγαλύτερο το σοκ ήταν στην κόκκινη ομάδα, αφού αρκετοί νευρίασαν και δεν ήθελαν να χαλάσει το παρεάκι του! Τα όνειρα που έκαναν για απομάκρυνση του Τριαντάφυλλου από την ομάδα δεν έγιναν πραγματικότητα και έχασαν παίκτες από την “κλίκα” που θα ήθελαν όπως τον Κόρο, αλλά και την Ελένη με τον Παύλο!

Η Καρολίνα και η Νικολέτα ήταν οι κοπέλες της ομάδας που λύγισαν και απείλησαν να αποχωρήσουν! Η παραγωγή τελικά δεν τις χώρισε, τους έβαλε και τον Ηλία και όλα καλά. Ωστόσο το ίδιο δεν έγινε και στην περίπτωση του Κώστα Παπαδόπουλου, αφού τον ακούσαμε να λέει πως αν είναι στην ίδια ομάδα με τον Αλέξη Παππά θα φύγει! Τελικά στην ίδια ομάδα δεν είναι αλλά πλέον έγινε ξανά… μπλε, κάτι που δεν ήθελε.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι τσακωμοί ανάμεσα σε παίκτες και παραγωγή κράτησαν για 2 ώρες, με τους περισσότερους να απειλούν με αποχώρηση! Ο μόνος αδιάφορος ήταν ο Τριαντάφυλλος που δεν τον ενδιέφερε το παραμικρό. Τελικά η παραγωγή (με εξαίρεση τον χωρισμό του Σάκη με την Μαριαλένα) δεν χάλασε πολλά χατίρια στη σύνθεση των δύο νέων ομάδων.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ