ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός – Σε αμόκ ο Ατζούν

Προβλήματα στην παρουσίαση του ριάλιτι!

Εξελίξεις υπάρχουν στο Survivor και αυτές δεν αφορούν μονάχα τους παίκτες, αλλά και… την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, αφού ο Γιώργος Λιανός χρειάζεται εσπευσμένα να γυρίσει στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Ατζούν στο πόδι του.

Ο Λιανός αποτελεί μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του φετινού Survivor, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές ικανότητες, που έχει επιδείξει όλο αυτό τον καιρό στο ρόλο, που έχει αναλάβει. Άπαντες σπαρταρούν από τα γέλια με τις φοβερές ατάκες του, ενώ επεμβαίνει, όποτε κριθεί χρήσιμο στους καβγάδες μεταξύ των παικτών.

Survivor Λιανός και Ατζούν

 

Survivor spoiler: Ο λόγος που ο Λιανός φεύγει για Ελλάδα

Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του ως παρουσιαστή του Survivor έχει «εκτοξεύσει» τις μετοχές του, εξασφαλίζοντας για το μέλλον πολλές μεγάλες τηλεοπτικές δουλειές. Ο ίδιος, βέβαια, επιχειρεί να εξασφαλίσει μια ισορροπία με τα οικογενειακά του, έχοντας τέσσερα παιδιά κι ένα νεογέννητο, με αποτέλεσμα να παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό ο Λιανός, με τον Ατζούν να δείχνει απόλυτη κατανόηση. Ο Τούρκος παραγωγός, βέβαια, αναζητά τη λύση για την παρουσίαση των επόμενων αγώνων, αν και φαίνεται να έχει καταλήξει στο να μην χρειαστεί να προβληθεί κάποια αποχώρηση, αλλά και στο να παρουσιάσει ο ίδιος τις επόμενες εκπομπές, υποσχόμενος μεγάλα έπαθλα, μέχρι να γυρίσει ο κανονικός παρουσιαστής.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ