ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ποια η κατάσταση της Μαριαλένας

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει, να μην το κόψουν δηλαδή στο μοντάζ.
Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία πριν από λίγες ώρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να την εξετάσουν. Ο Σάκης Κατσούληςβρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα.

Είναι πολύ στεναχωρημένος.

Όσον αφορά την Μαριαλένα, η πηγή μας μας μετέφερε πως αισθανόταν πολύ αδύναμη και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ωστόσο, η κατάστασή της – τονίζουμε πως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες – δεν είναι σοβαρή. Απλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η παραγωγή είναι πάνω από τους παίκτες και με το παραμικρό θέλει να τα τσεκάρει όλα, ειδικά όσον αφορά την υγεία αυτών.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είναι μια από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Στεναχωρήθηκε. Της έπεσαν όλα μαζί, δεν ήθελε και πολύ…

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ