ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Γι’ αυτό θέλει να φύγει ο Τριαντάφυλλος! Η διαρροή που έφτασε στα αυτιά του και δεν τον κρατάει λεπτό μέσα!

Απίστευτο παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο – Οι λόγοι που αποχωρεί ο «Ντάφυ».

Πολλούς ξάφνιασε η απόφαση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό να μην το ψηφίσει ώστε να αποχωρήσει από το Survivor 4 όμως ο Ντάφυ δεν τα έφτυσε μέσα σε ένα βράδυ και είπε να τα παρατήσει όλα! Υπάρχει ένα τρελό παρασκήνιο που φέρνει τα πάνω κάτω στην παραλία και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα μια διαρροή που έφτασε στα αυτιά του δεν τον κρατάει πλέον στον Άγιο Δομίνικο! Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαθαίνουν το παραμικρό από Έλληνες της παραγωγής του Survivor. Άλλωστε στα γυρίσματα γίνονται πολλά από πίσω, αφού οι παίκτες έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και μαθαίνουν πολλά! Όπως ότι είμαστε ακόμα σε καραντίνα εδώ στην Ελλάδα ή ότι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να… ανοίξουμε!

Πληροφορίες του Athensmagazine.grαναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος ρωτάει καθημερινά και επίμονα το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Άλλοι του λένε, άλλοι πάλι όχι! Ωστόσο το γεγονός πως ο τουρισμός ανοίγει ξανά, πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και σιγά σιγά ετοιμάζονται και τα μαγαζιά είναι κάτι που δεν τον κρατάει ανεπηρέαστο.

Survivor spoiler: Γιατί θέλει ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει;

Μπορεί η οικογένειά του να είναι το παν και να του λείπει απίστευτα, όπως δείχνει και σε κάθε επεισόδιο με κάθε ευκαιρία, όμως ο Τριαντάφυλλος έχει δώσει εντολή στον μανατζέρ του, πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο, να τρέχει κάθε επαγγελματική του λεπτομέρεια όσο λείπει και ειδικά αν είχε επιτυχία και αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό να κλείνει συμφωνίες για τον ίδιο αρκετά συμφέρουσες οικονομικά!
Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν έχει καταλάβει πως είναι ο πλέον αγαπητός παίκτης του Survivor και πως πλέον μπορεί να “χτυπάει” από μαγαζιά και δισκογραφίες τα διπλάσια και παραπάνω χρήματα από ότι ζητούσε πριν! Αυτό που ήθελε το πέτυχε, λεφτά καλά μάζεψε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μένει στον Άγιο Δομίνικο! Ίσα ίσα το ενδεχόμενο να επιστρέφει στην Ελλάδα τον Ιούλιο είναι κάτι το οποίο δεν θέλει να σκέφτεται αφού τα επαγγελματικά του σχέδια θα μείνουν αρκετά πίσω, σε μια περίοδο που αρκετά θα είναι διαφορετικά στη χώρα μας λόγω κορωνοϊού από τότε που έφυγε, αν και υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που δεν τον αφήνει να φύγει οικειοθελώς.

Φανταστείτε τι θα γίνεται το φετινό καλοκαίρι από πιτσιρίκια όπου εμφανίζεται ο Ντάφυ; Όλοι θα επιζητούν μια selfie. Μπορεί Ντάνος αγωνιστικά να μην είναι αλλά στο τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα στη νεολαία έχει κάνει γκελ!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ