ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: «Ντροπή σου καραγκιόζη, θα σε διώξουν» – Στα χέρια Ασημακόπουλος και Τριαντάφυλλος

Τρομερό παρασκήνιο μετά το συμβούλιο – Όλες οι λεπτομέρειες για τον άγριο καβγά.

«Καυτό» είναι το παρασκήνιο, μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τριαντάφυλλο να έρχονται σχεδόν στα χέρια, μετά από «ξέσπασμα» του πρώτου εξαιτίας της στρατηγικής, που ακολούθησε ο συμπαίκτης του.

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες σε πολύ μεγάλη ένταση. Σαν να μην έφταναν οι δηλώσεις του «Ντάφυ» μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, όπου όμως ο Ασημακόπουλος είχε την απάντηση, που έπρεπε, τα επόμενα… επεισόδια παίχτηκαν μετά την απόφαση του τελευταίου, έχοντας την ασυλία, να υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

 

 

Η κίνησή του αυτή «θορύβησε» τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, που άρχισαν να φοβούνται, μήπως η τριάδα τους «σπάσει», αφού ήταν δεδομένο πως θα ήταν υποψήφιοι, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο έπακρο. Για το λόγο αυτόν, ακριβώς, ξεκίνησαν προσωπικό «πόλεμο» με τον Ασημακόπουλο, βλέποντας δόλο στην ψήφο του, αν κι εκείνος ήταν αρκετά ξεκάθαρος ως προς τα κίνητρά του.

Από την πλευρά του, όμως, και ο τραγουδιστής συνέχισε τη στρατηγική του στο αγώνισμα, προχωρώντας σε εξευτελισμό του fair play, αφού άφηνε τον Σάκη να τον κερδίσει, παρότι φαινόταν καλός στο στόχο. Η κίνησή του αυτή εξόργισε άπαντες, καθώς βγαίνει εκτός κάθε πνεύματος ευγενούς άμιλλας το να σταματά ένας παίκτης να αγωνίζεται και να χάνει επίτηδες.

 

 

Survivor spoiler: Η τακτική του Τριαντάφυλλου και η οργή του Ασημακόπουλου

Ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα στο συμβούλιο και, μετά το τέλος της διαδικασίας, όπου ο Σάκης υπέδειξε σαν τελευταία υποψήφια την Νικολέτα, ο Ασημακόπουλος «ξέσπασε». Ο λόγος, ασφαλώς, ήταν «διπλός», τόσο για τη σαφή στρατηγική του Τριαντάφυλλου όσο και για την επίθεση εναντίον του.

«Ντροπή σου καραγκιόζη, ο κόσμος θα σε διώξει γιατί βλέπει», ήταν μια από τις ατάκες στο «ξέσπασμά» του, με τον Τριαντάφυλλο να επαναλαμβάνει τα ίδια προς το συμπαίκτη του. «Να ήσουν άνδρας να έλεγες την αλήθεια», ήταν η απάντηση του «Ντάφυ», εννοώντας πως ο Ασημακόπουλος δεν ήταν ειλικρινής ως προς τους λόγους, που ψήφισε τον Σάκη.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ