ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Ο Ατζούν ρίχνει φινάλε! Τραγικό τέλος στο Survivor 5 – Το λήγει άρον άρον

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να το φυσάει και να μην κρυώνει! Ο λόγος; Φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης!

Εδώ και περίπου ένα μήνα τα στημένα περιστατικά που έχει σκηνοθετήσει ο Τούρκος βγάζουν μάτια, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει γυρίσει την πλάτη στο Survivor. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι τραγικά και ο ΣΚΑΙ πιέζει τον Τούρκο για άμεσα αποτελέσματα.

Η αλλαγή των ομάδων δεν έφερε αποτελέσματα και πλέον ο Ατζούν Ιλιτζαλί ψάχνει να βρει λύση! Ότι και να σκέφτεται όμως δεν μπορεί να τις βρει. Ποιες είναι οι εναλλακτικές, που δυστυχώς δεν βλέπουμε να αποφεύγει; Να τελειώνει άμεσα το ριάλιτι επιβίωσης!

Μπορεί το ριάλιτι να ξεκίνησε στα τέλη του Δεκεμβρίου με πολύ υψηλά νούμερα, όμως οι αποφάσεις του Ατζούν και των υπόλοιπων μελών του ριάλιτι έφεραν τρομερή πτώση και πλέον τα νούμερα θυμίζουν τα αντίστοιχα του Survivor Ελλάδα Τουρκίας πριν από τρια χρόνια. Τι είχε πράξει τότε όμως ο Τούρκος;

 

Survivor spoiler: Ο Ατζούν ρίχνει φινάλε! Τραγικό τέλος στο Survivor 5 - Το λήγει άρον άρον

 

Αρχικά είχε ανεβάσει αρκετά τα έπαθλα, με τους παίκτες να κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο κάθε εβδομάδα. Ωστόσο ούτε αυτό έφερε άνοδο κι έτσι ο Ατζουν το έχει αποκλείεται και για φέτος. Μετά είχε ενώσει Τούρκους με Έλληνες, όμως αυτό δεν μπορεί να το πράξει τώρα αφού μιλάμε για Survivor μιας χώρας.

Τέλος; Είχε τελειώσει το Survivor αρκετά νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζε! Τι απομένει λοιπόν; Αν τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανέβουν τον επόμενο μήνα τότε θεωρείται δεδομένο πως το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί αρκετά πρόωρα και συγκεκριμένα μέσα στον Μάιο.

Μάλιστα μετά το Survivor Ελλάδα Τουρκία ο Ατζούν είχε πάρει την απόφαση να κάνει μια παύση ενός έτους, με αποτέλεσμα να επιστρέψει το Survivor 2 χρόνια μετά και να σαρώνει! Φυσικά και μιλάμε για το περσινό Survivor που ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στις επόμενες μέρες ο Ατζούν να πάρει την δύσκολη απόφαση.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ