ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Ο Ηλίας Μπόγδανος απαίτησε αύξηση για να μην φύγει κι αυτός!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν σταματημό! Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο youweekly.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε φέτος, μετά την τεράστια απήχηση που βλέπει πως έχει το Survivor (αν και τώρα τελευταία τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν κάνει μια μικρή βουτιά)να παρατείνει το παιχνίδι κατά 40 ημέρες.

Η απόφαση αυτή βρήκε αντίθετους αρκετούς παίκτες, ένας εκ των οποίων αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες (ο Τζέιμς Καφετζής). Πριν συμβεί αυτό, όμως, δηλαδή πριν δούμε το επεισόδιο στο οποίο ανακοινώθηκε πως φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είχε συμβεί ακόμα ένα περιστατικό, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μπόγδανο.

Τι συνέβη μεταξύ του Ηλία Μπόγδανο και της παραγωγής του Survivor

 

Μπόγδανος Survivor 4

 

Γνωρίζετε πως ο άνθρωπός μας, αυτός που δεν έχει πέσει έξω ούτε σε ένα spoil, ξέρει τα πάντα για το παιχνίδι. Μετά από ένα τηλεφώνημα – πολύωρο μπορώ να πω – που είχαμε, μου αποκάλυψε πως όταν ανακοινώθηκε από την παραγωγή η παράταση του παιχνιδιού ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ένας από τους παίκτες που αντέδρασαν υπερβολικά αρνητικά στην ιδέα αυτή.

Ωστόσο, μετά από λίγο χρόνο που πήρε με τον εαυτό του αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την παραγωγή πως όφελός του. Όπως, λοιπόν, μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr ο Ηλίας ήρθε σε επαφή με άτομα της παραγωγής και τους στρίμωξε στην γωνία! Η αύξηση στην εβδομαδιαία αμοιβή του ή φεύγει και δεν ξανά γυρίζει πίσω!

Ρίσκο για την παραγωγή να χάσει και δεύτερο παίκτη, αφού ο Τζέιμς νωρίτερα είχε αρνηθεί την οικονομική αύξηση που του προτάθηκε. Κάπως έτσι συμφώνησαν και βλέπουμε τώρα τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor.

Είναι και φαβορί για τη νίκη άλλωστε… Ποιος τον αφήνει να φύγει;

Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, πως μετά τον Τζέιμς εκτός παιχνιδιού βρίσκεται και ο Νίκος Μπάρτζης απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ