ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: Πλακώθηκαν άσχημα Κόρο – Ηλίας!

Στο παρελθόν ανήκει η φιλία τους!

Όπως σας έχουμε πει άπειρες φορές οι παίκτες στο Survivor γνωρίζουν ακριβώς που πρέπει να σταθούν για να τους τραβήξουν οι κάμερες και που όχι. Στο δάσος, σε ένα σημείο λίγο πιο μέσα από την καλύβα δεν υπάρχουν καταγραφικά. Δεν υπάρχει κανείς κι εκεί έχουν διαδραματιστεί τα καλύτερα περιστατικά που ποτέ δεν θα δούμε αλλά μπορεί να μάθουμε αν κάποιος παίκτης ποτέ τα μοιραστεί μαζί μας. Μέχρι τότε όμως οι πηγές του Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρουν όσα περισσότερα μπορούν!

Σε εκείνο το δάσος, λοιπόν, που πριν από καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν τον πρώτο τους καυγά, βρέθηκαν μετά τον αγώνα επάθλου ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι.

Τι συνέβη μεταξύ Ηλία Μπόγδανου και Κόρομι

Οι δυο αυτοί παίκτες τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει αρκετά κοντά. Στην καλύβα είναι συνέχεια μαζί και η χημεία τους είναι ξεκάθαρη. Έχουν τις ίδιες απόψεις και πάνω από όλα την ίδια γνώμη για τον Τριαντάφυλλο. Στο χθεσινό, όμως, επεισόδιο όπου οι ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν ξανά είδαμε τον Ηλία που ήταν αρχηγός της μιας να… παραμερίζει τον φίλο του Κόρο κι αντί γι’ αυτόν να επιλέγει να έχει στην ομάδα του τον Σάκη και τον Ασημακόπουλο. Κάτι που προφανώς πείραξε τον Γιώργο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ