ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler: “Θέλω να αποχωρήσω…” – Βόμβα από τον Νίκο Μπάρτζη στην παραγωγή!

Μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη βρέθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη πριν λίγες μέρες.

Τι συνέβη; Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει πιεστεί ξανά ψυχολογικά, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί που δεν θα τα βάζει εύκολα κάτω. Ωστόσο πρόσφατα, όταν και βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι ο Νίκος Μπάρτζηςπίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα πετάξει εκτός Survivor το φιλαράκι του.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν απογοητευμένος γιατί είχε παρακαλέσει, πίσω από τις κάμερες, τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς ωστόσο αυτό δεν συνέβη! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάπου εκεί ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στο απροχώρητο και ζήτησε από ανθρώπους της παραγωγής να φύγει από το Survivor εφόσον το τηλεοπτικό κοινό έβγαλε εκτός ριάλιτι τον Τζέιμς Καφετζή!

Survivor spoiler: 'Θέλω να αποχωρήσω...' - Βόμβα από τον Νίκο Μπάρτζη στην παραγωγή!

 

Πληροφορίες θέλουν τον Ροδίτη παίκτη της μπλε ομάδας να “έπιασε” τον φίλο του και να τον ηρέμησε ενώ του επεσήμανε ότι πολύ πιθανό να φτάσει η μέρα που ένας από τους δύο θα αποχωρήσει και θα πρέπει να μείνουν δυνατοί αφού είναι κρίμα να τα παρατήσουν τώρα που έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος επειδή κάποια στιγμή κάποιος θα φύγει!

Ο Νίκος Μπάρτζης φέρεται να ηρέμησε μετά την παρέμβαση του φίλου του και τα θετικά νέα για το παρεάκι ήρθαν με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να φύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος και όχι ο Τζέιμς Καφετζή! Μάλιστα αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αργήσει πολύ η μέρα που θα αποχωρήσει ο Τζέιμς, αν δεν φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού δείχνει πως έχει πέραση στο τηλεοπτικό κοινό!

Συνεχίζουμε ως έχουμε δηλαδή.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ