ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor trailer 18/05: “Ποιο είναι το πρόβλημα κοπέλα μου” – Άγρια επίθεση στον Ασημακόπουλο λόγω… Σάκη!

Άγριος καυγάς πριν το αγώνισμα με Μαριαλένα – Ασημακόπουλο

Ο κακός χαμός από εχθές στο Survivor! Τι το ήθελε ο Γιώργος Ασημακόπουλος να δώσει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη; Έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε και περισσότερο η Μαριαλένα που πλάνταξε, μάλιστα, στο συμβούλιο επειδή ο… πρώην της βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η Μαριαλένα επιτέθηκε λεκτικά στον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά οι κάμερες δεν το κατέγραψαν γιατί δεν υπήρχαν σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω η ένταση και τα νεύρα της Μαριαλένας δεν κρύβονται ούτε μπροστά στην κάμερα.

Όταν οι παίκτες βρεθούν ενώπιον του Γιώργου Λιανού, λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, τα αίματα θα ανάψουν για τα καλά! Η Μαριαλένα δεν δέχεται την επιλογή του Γιώργου κι αυτό θα είναι η αιτία για να γίνει σφαγή.

Από την άλλη το αγώνισμα θα είναι δύσκολο. Κάποιοι πια δεν τρώνε και παίζουν σερί τόσους αγώνες. Οι δυνάμεις υποχωρούν. Θα υπάρξει ωστόσο ανατροπή με τον νικητή απόψε! Αυτό σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού.

Σήμερα θα ψηφιστούν άλλοι δυο Survivors για να βγουν στον τάκο. Τριαντάφυλλος και Κατσούλης μέχρι στιγμής. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει…

Δείτε το σημερινό 18/5 trailer του Survivor

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ