ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor trailer 26/03: «Έχει τελειώσει…» – Απίστευτο «ξεκατίνιασμα» Ασημίνας-Σοφιάννας και η «βόμβα» του Λιανού

 

Η μεγάλη ένταση συνεχίζει να υφίσταται κανονικά στο Survivor 5, αν και φαίνεται πως βαίνουμε, σιγά σιγά, στην τελική ευθεία για το ριάλιτι επιβίωσης, αφού είμαστε αρκετά κοντά, όπως αντιλαμβανόμαστε, στο πάρτι της ένωσης, αν και την ίδια ώρα ο Ατζούν δέχεται μεγάλες πιέσεις.

Η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάννας Αβραμάκη, των δύο πρώην φίλων δηλαδή, δείχνει να περνά σε άλλο επίπεδο, με τον Κατσαούνη ασφαλώς να μην χάνει ευκαιρία να σπείρει ακόμη περισσότερο τη διχόνοια, αν και τα κορίτσια ήδη νιώθουν προδομένα η μία από την άλλη.

Survivor trailer: Τα κορίτσια έχουν γίνει εχθροί και ο Λιανός… ενθουσιάζει τους παίκτες

Η Ασημίνα θεωρεί, ότι τώρα βλέπει τι στάση εκμετάλλευσης διατηρούσε η Σοφιάννα τόσο καιρό, για να απαντήσει η δεύτερη και να πει πως πάντοτε ήταν στο πλευρό της συμπαίκτριάς της, για να εισπράξει αυτή την άσχημη συμπεριφορά, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε χρώμα μπαντάνας.

Με αυτή την κατάσταση, οι δύο ομάδες οδηγούνται στο αγώνισμα επάθλου, με μια σπουδαία ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, που λέει πως οι παίκτες του τουρκικού Survivor θα κάνουν το δικό τους πάρτι ένωσης κι εκεί θα πάνε οι νικητές, με τους παίκτες να ενθουσιάζονται και να πανηγυρίζουν.

Δείτε το trailer:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ