ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor4: Νέο προκλητικό πλάνο Σάκη με Μαριαλένα – Η κοπέλα δεν κρατιέται

Νέο πλάνο με το… πρώην… ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι πως έχει καταντήσει βαρετό! Σε κάθε επεισόδιο Survivor έχουμε κι ένα πλάνο που θαυμάζουμε τα βλέμματα, τα αγγίγματα και τις σπόντες που πετάει ο Σάκης στην Μαριαλένα κι αντιστρόφως!

Από την άλλη τον καταλαβαίνουμε τον Ατζούν, αυτό πουλάει αλλά… μήπως η πτώση που είχε προχθές στα νούμερα οφείλεται στο ότι το κοινό κουράστηκε να βλέπει μόνο αυτά; Που πήγε το παλιό, καλό Survivor;

Τέλος πάντων, αυτό θα το αναλύσουμε άλλη στιγμή! Εδώ είμαστε για να σας δείξουμε το νέο πλάνο που κυκλοφόρησε στο χθεσινό επεισόδιο με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Άσχημη η ψυχολογία της Μαριαλένας – Κοντά της ο Σάκης

Τα παιδιά κοιμούνται μαζί, αυτό είναι γεγονός, παρά το ότι ανήκουν σε διαφορετικές πλέον ομάδες. Ρωτήσαμε και μάθαμε και γι’ αυτό. Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο δεν ξέρει να μας δίνει μόνο έγκυρα spoils αλλά και πικάντικες πληροφορίες από μέσα.

Συγκεκριμένα μας είπε πως η Μαριαλένα τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά. Ξυπνούσε στον ύπνο της από εφιάλτες, της έλειπαν πολύ οι δικοί της άνθρωποι. Σε όλα αυτά εννοείται πως είχε στο πλευρό της τον Σάκη. Έχουν ζήσει κάποια πράγματα αυτοί οι δυο, ότι κι αν έχει συμβεί μετά δεν το αναιρεί αυτό το γεγονός.

Είναι δίπλα της σε ότι κι αν ζητήσει και η Μαριαλένα αισθάνεται προστατευμένη όταν είναι γύρω της. Αυτός είναι και ο λόγος που κοιμούνται μαζί. Εκεί οι συνθήκες είναι τρομακτικές, αν δεν είσαι εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις, όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή του.

Το νέο πλάνο με Μαριαλένα – Σάκη

 

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ