ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

SWOT Hospitality: Ξεκινά συνεργασία με την Zetland Capital κι αναλαμβάνει τη διαχείριση του Lindian Village στη Ρόδο

Συνεργασία με την Zetland Capital Partners LLP που διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία 1 δισ. ευρώ και η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο, ξεκίνησε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων SWOT Hospitality, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου Lindian Village, στη Ρόδο.

Το νεοαποκτηθέν παραθαλάσσιο resort της Zetland Capital που εξαγοράστηκε από την οικογένεια Σβυριάδη, βρίσκεται πλησίον της Ακρόπολης της Λίνδου κι αποτελείται από 188 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας συνεργασίας, είναι μέσα από ένα πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του resort, η ένταξη του στο δυναμικό ενός διεθνώς αναγνωρισμένου brand ξενοδοχείων και η ανάδειξη του σε κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Zetland Capital, Αχμέντ Χαμντάνι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την οικογένεια Σβυριάδη η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης μας επένδυσης στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εξαγορά συνάδει με την επενδυτική μας στρατηγική σε ξενοδοχεία με μοναδικές τοποθεσίες σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου. Παράλληλα, η στρατηγική αυτή ενισχύεται μέσα από την συνεργασία μας με ισχυρούς τοπικούς εταίρους όπως η SWOT Hospitality, καθώς και από την ισχυρή ζήτηση για ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας μετά την Covid-19».

Η SWOT Hospitality μέσα από αυτή τη σημαντική συνεργασία, συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής της, όσον αφορά το να καταστεί ένας αξιόπιστος εταίρος για θεσμικούς επενδυτές.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος  και εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality κ. Στέλιος Κουτσιβίτης «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη νέα συνεργασία που ξεκινάμε με τη Zetland Capital, καθώς ένας ακόμα κορυφαίος επενδυτής εμπιστεύεται στη SWOT την υλοποίηση του οράματός του, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα μας. Η SWOT Hospitality συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με το βλέμμα στραμμένο και σε άλλες μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο».

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ