ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά για τις διακρίσεις ξενοδοχείων της Ρόδου στα βραβεία της tripadvisor .

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Ροδίτες επιχειρηματίες, που οι όμιλοί τους διακρίθηκαν στις βραβεύσεις της tripadvisor που έλαβαν πρόσφατα μέρος, για τους συνεργάτες της στην Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία AtriumPalaceThalassoSpaResort&Villas, AtriumPrestigeThalassoSpaResort&Villas και AtriumPlatinumLuxuryResortHotel&Spa, του ομίλου AtriumHotels, των κύριων Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντή καθώς και τα LindosBluLuxuryHotel&Suites, SentidoPort Royal Villas&Spa , Lindos Mare Hotel, CasaCookRhodes και το MelenosLindosHotel, είναι τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν στη Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα έλαβαν βραβεία στις κατηγορίες: Top 25 Hotels — Greece Κατηγορία Top 25 LuxuryHotels — GreeceTop 25 Hotels for Service — Greece.

Οι διακρίσεις των ξενοδοχειακών αυτών ομίλων αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχείων της Ρόδου και το ποιόν των Δωδεκανήσιων επιχειρηματιών . Σε μια τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα, που ο παγκόσμιος τουρισμός δοκιμάζεται, οι επιχειρηματίες των οποίων τα ξενοδοχεία διακρίθηκαν, για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στον Έλληνα επισκέπτη και τον τουρίστα, μας υπενθυμίζουν πως οι Έλληνες μπορούμε να πρωτοπορούμε ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες, τους διευθυντές και σε όλο το προσωπικό των ξενοδοχείων.

Τους ευχαριστούμε που καθιστούν τη Ρόδο μας επίκεντρο για τον τουρισμό παγκοσμίως.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ