ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκινεί ο Νίκος Παπανδρέου στο Live News για τον Δημήτρη Κρεμαστινό – Η πολιτική και η σχέση με τον Ανδρέα

Για τον Δημήτρη Κρεμαστινό που έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS»,αναφέρθηκε στην ηρεμία που απέπνεε ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόσο στην ιατρική, όσο και στην πολιτική, την οποία χαρακτήρισε ως το «πάθος του».

Μίλησε ακόμα για την σχέση τους με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το πόσο ο θάνατός του, του είχε κοστίσει. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Για μένα ήταν ένας φίλος, ήταν και ο γιατρός μου. Οι επισκέψεις στο γραφείο του ήταν 10 λεπτά η εξέταση και στη συνέχεια ανάλυση των πολιτικών γεγονότων.

Είχε πάθος με την πολιτική, αλλά δεν το έβαλε ποτέ πάνω από τη δουλειά του.Επέστρεψε το 2009 στην πολιτική όταν έληξε το ασυμβίβαστο.Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, παρά την αρκετή φασαρία, ήταν συμβιβαστικός με τις πολλές διαφορετικές απόψεις και μπόρεσε να ενώσει πολλές απόψεις.

Αυτό το τεχνοκρατικό, του επιστήμονα μπόρεσε να το δώσει και στην ιατρική και στην πολιτική.Τον θυμάμαι ως άνθρωπος και λιγότερο σαν γιατρό.Με τον Ανδρέα, είχαν μια έντονη σχέση εμπιστοσύνης, είχαν αυτό το διανοητικό επίπεδο επικοινωνίας.Ήταν πολύ στεναχωρημένος, έπαιρνε προσωπικά το βάρος πάνω του ως γιατρός.Όταν έφυγε ο Ανδρέας τον πείραξε πολύ προσωπικά».


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ