ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση με τον Παναγιώτη Ραφαήλ: Περπατάει και… προειδοποιεί – «Θα κάνω χαμό!»

Ευχάριστα είναι τα νέα από τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, η περιπέτεια του οποίου είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα.

Ο μικρούλης μπορεί πλέον και περπατάει με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος και η εικόνα του γεμίζει χαρά και αισιοδοξία όλους όσοι στήριξαν με κάθε τρόπο αυτόν και την οικογένεια του.

Στον λογαριασμό που διατηρούν οι γονείς του στο Facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο μικρός: «περπατάει με την βοήθεια του οχήματός του όπως το λέει ο ίδιος».

Στην ίδια ανάρτηση η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την βοήθεια και τονίζει πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει!

Το εκπληκτικό είναι ότι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ ακούγεται να λέει πως θα πάει βόλτα και «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

Απολαύστε το βίντεο:

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ