ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστικό βίντεο από την Καμπούλ: Άντρας εγκλωβίζεται στους τροχούς αμερικανικού αεροσκάφους και βρίσκει τραγικό θάνατο

Σκληρές εικόνες

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα τρομακτικό βίντεο από το Αφγανιστάν με τη σορό ενός Αφγανού που συνεθλίβη στο σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους κατά την αναχώρησή του από την Καμπούλ, αφού πήδηξε στους τροχούς για να γλιτώσει από τους Ταλιμπάν!

Αρκετοί Αφγανοί εθεάθησαν να πηδούν πάνω στους τροχούς του αμερικανικού μεταγωγικού C -17 καθώς ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Καμπούλ και τρεις εξ’ αυτών έπεσαν από ύψος εκατοντάδων μέτρων για να βρουν τραγικό θάνατο.

Το βίντεο φαίνεται ότι τραβήχτηκε από το πίσω τζάμι του αμερικανικού μεταγωγικού C-17 και δείχνει τα πόδια ενός άνδρα να προεξέχουν από τον τροχό και να ξεπετάγονται στο πλάι του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν αργότερα ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στο χώρο του τροχού ενός από τα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς τις ΗΠΑ, αλλά προσγειώθηκαν σε τρίτη χώρα λόγω έκτακτης ανάγκης.

Δείτε το βίντεο

Τη σορό του εντόπισαν μέλη του πληρώματος καθώς δυσκολεύονταν να ανεβάσουν τους τροχούς και επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση σε τρίτη χώρα, σύμφωνα με τη Washington Post. H τραγωδία είναι αποκαλυπτική της απελπισίας των Αφγανών να διαφύγουν από την πατρίδα τους φοβούμενοι μια επιστροφή του στυγνού καθεστώτος των Ταλιμπών στην ακραία ερμηνεία του Ισλάμ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ