ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει η Χριστίνα Μπόμπα: Το άγνωστο θρίλερ με την εγκυμοσύνη της! (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε το όμορφο μοντέλο.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ωστόσο, η Χριστίνα Μπόμπα άργησε να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της, καθώς ήθελε πρώτα να σιγουρευτεί ότι όλα είναι καλά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Την Τετάρτη που μας έρχεται η Χριστίνα κάθεται στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και αποκαλύπτει στα Μεσάνυχτα τα πάντα για την εγκυμοσύνη της. Θα αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στη σύλληψη ενώ εξομολογείται για πρώτη φόρα ότι έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος.

Χαρακτηριστικά, η Χριστίνα Μπόμπα λέει: «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο.».

Συγκλονίζει ο Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά! Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η όμορφη Χριστίνα κυοφορεί μάλιστα δίδυμα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η σύζυγός του, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζουν το φύλο των διδύμων.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα.

Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ