ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε τον 4χρονο: «Σαν να είσαι σε ένα κενό. Ούτε τη μάνα δεν θα αναγνώριζα»

Αστυνομικός έσωσε 4χρονο: «Σαν να είσαι σε ένα κενό. Ούτε τη μάνα δεν θα αναγνώριζα» ήταν οι δηλώσεις του αστυνομικού που είχε σώσει το παιδάκι.

Αστυνομικός έσωσε 4χρονο: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από το περιστατικό με το 4χρονο παιδάκι. Εκείνο που διασώθηκε χάρη στην έγκαιρη και υπεράνθρωπη επέμβαση των αστυνομικών.

Αστυνομικός έσωσε 4χρονο: Οι δηλώσεις του αστυνομικού.

Θυμίζουμε πως όταν έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ στο σημείο, το παιδάκι δεν έδειχνε σημάδια ζωής και μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς άρχισε να του κάνει μαλάξεις.

Πάνω στον άγχος τους, όταν άκουσαν τις σειρήνες νόμιζαν ότι ήταν το ασθενοφόρο και κατέβηκαν κάτω, όμως τότε διαπίστωσαν πως ήταν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης που είχε φτάσει στο σημείο για να βοηθήσει.

Αστυνομικός έσωσε 4χρονο: Συγκλονίζει με τα λόγια του

«Τότε ήταν που πήραν την απόφαση, με την συγκατάθεση της οικογένειας, να βάλουν το παιδί μέσα στο περιπολικό και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή του αστυνομικού για εκείνες τις στιγμές που ακολούθησαν. Ο αστυνομικός που έσωσε 4χρονο ανέφερε: «Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό. Είσαι σε ένα κενό. Είναι όλα στο κόκκινο. Ακόμα και η μητέρα μου αν ήταν δίπλα δεν θα την αναγνώριζα», ενώ πριν ολοκληρωθεί το video τονίζει στον κόσμο: «Ο κόσμος να ξέρει πως είμαστε εδώ. Με τα καλά μας και τα λάθη μας».

Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του αστυνομικού:

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ