ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 52χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό! “Μαύρισε όλη”!

Η 52χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή χθες στη Σκόπελο, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο σύζυγός της που ήταν μαζί της την ώρα που έγινε το κακό, μίλησε στην εκπομπή LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές…

“Έπεσε ο κεραυνός και την σκότωσε. Τι να κάνω; Αφού σταμάτησε η καρδιά της. Μαύρισε όλη, ήταν μαύρη, είχε καεί. Είχε καεί από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της. Περπατούσαμε μαζί και δε θέλαμε ούτε 10 μέτρα για να μπούμε μέσα στο σπίτι μας…”

Αυτή είναι ίσως και η πιο τραγική λεπτομέρεια… Το ζευγάρι, που είχε βγει για να περιποιηθεί τα λαχανικά που είχε φυτέψει, ήθελε μόλις λίγα μέτρα για να μπει μέσα στο σπίτι του.

“Το πρωί που πήγαμε για να φυτέψουμε δεν έβρεχε. Καθίσαμε σε μια στάνη και μόλις σταμάτησε μου λέει η γυναίκα μου πάμε να φύγουμε. Όταν έπεσε ο κεραυνός κουνήθηκα εγώ αλλά πιάστηκα από το σπίτι. Η γυναίκα μου έπεσε κάτω… Την είχε μαυρίσει όλη ο κεραυνός. από το λαιμό της, μέχρι κάτω…”

Ο κύριος Δημήτρης, σχολιάζει με πίκρα και το γεγονός ότι του ζήτησαν χρήματα για να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα, καθώς στη Σκόπελο δεν υπάρχει ιατροδικαστής για να την εξετάσει.

“Μου την έστειλαν να πάει στη Λάρισα… Φτωχός άνθρωπος είμαι εγώ. 380 ευρώ παίρνω το μήνα. Πώς θα τα βγάλω πέρα; Πού να τα βρω; Με 380 ευρώ… “

Πηγή: MEGA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ