ΔΙΑΦΟΡΑ

«Συγνώμη για την απάθεια που μας διακατέχει»: Ο Σωκράτης Μάλαμας τοποθετήθηκε για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Μετά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη άλλος ένας τραγουδοποιός, ο Σωκράτης Μάλαμας, τοποθετήθηκε για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Συγγνώμη ζήτησε ο Σωκράτης Μάλαμας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, καθώς αναλογίστηκε τις συνέπειες των σημαντικών καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, του οποίου το σπίτι στα Τρίκαλα πλημμύρισε, αφηγήθηκε ένα όνειρο που είδε, απευθυνόμενος στις τοπικές αρχές, στους αρμόδιους υπουργούς και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε συγγνώμη από το κοινό γιατί δεν έχουν απολογηθεί όλα τα προαναφερθέντα πρόσωπα για τα πρόσφατα γεγονότα στη χώρα μας. Ο μουσικός δεν χαρίστηκε ούτε στη Λίνα Μενδώνη για την εγκατάλειψη του μαντείου των Δελφών.

Καθώς οι στοιχειωμένες μελωδίες γέμιζαν τον αέρα, ο ίδιος αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αναφερθεί σε ένα πιεστικό ζήτημα που ταλανίζει την Ελλάδα, τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

Ο καλλιτέχνης, του οποίου το ίδιο το σπίτι στα Τρίκαλα έπεσε θύμα των καταρρακτωδών βροχών και των πλημμυρών, μίλησε με ειλικρίνεια για τις βαθιές επιπτώσεις της καταστροφής στις ζωές αμέτρητων Ελλήνων.

 

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ