ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Στον ανακριτή σήμερα η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, το 29χρονο μοντέλο – πρώην παίκτρια reality και ο 32χρονος σύντροφος της, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές την προηγούμενη Πέμπτη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα απολογηθούν για το κακούργημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από κοινού και κατ΄εξακολούθηση, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

Η ποσότητα κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνται είναι 7 κιλά και 827 γραμμάρια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του 32χρονου όταν συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Η σύλληψη

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από ανώνυμη πληροφορία, την οποία έλαβαν πέντε ημέρες πριν τις συλλήψεις.

Το πρόσωπο που επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του εκφράζοντας φόβους για την προσωπική του ασφάλεια και τη ζωή του.

Πρώτα, συνελήφθη ο 32χρονος σύντροφος της τηλεπερσόνας, η οποία στα social media δηλώνει ηθοποιός, influencer, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, και στη συνέχεια η 29χρονη στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι στο Παγκράτι.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης ενημέρωσε την αστυνομία για τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και υποστήριξε ότι αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας και των νοτίων προαστίων.

Όπως είπε μάλιστα στις αστυνομικές αρχές, το ζευγάρι πωλούσε τα ναρκωτικά έναντι 40.000 ευρώ το κιλό.

Οι αστυνομικές αρχές, αξιοποιώντας την πληροφορία που είχαν κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι και να τους θέσουν σε διακριτική παρακολούθηση. Η συνέχεια γνωστή…

Τι υποστηρίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη στην απολογία της αναμένεται να αρνηθεί κάθε σχέση με τη διακίνηση της κοκαΐνης, δηλώνοντας αθώα. Επιπλέον, αρνείται ότι απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Από την πλευρά του, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας αναμένεται να δηλώσει τοξικοεξαρτημένος, ο οποίος προκειμένου να λάβει τις ναρκωτικές ουσίες, υποχρεώθηκε στον προμηθευτή του να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Αναμένεται δηλαδή, να δηλώσει αχυράνθρωπος, μόνο για να μεταφέρει σε συγκεκριμένα σημεία τις ουσίες.

Όπως υποστηρίζει η σύντροφος του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ