ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βασίλη Υψηλάντη για τον θάνατο του Γιώργου Νισύριου

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Νισύριου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κάρπαθος και η Δωδεκάνησος θρηνούν τον πρόωρο θάνατο του Γιώργου Νισύριου.

Του ενάρετου οικογενειάρχη, του άξιου επιστήμονα, του καλού επιχειρηματία, του σπουδαίου αυτοδιοικητικού και σημαντικού στελέχους και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε δύσκολα χρόνια για την παράταξη. Για μένα υπήρξε καλός φίλος και συνεργάτης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου.

Αγωνιούσε και αγωνιζόταν για την επίλυση των προβλημάτων της Καρπάθου και της Ηρωικής Νήσου Κάσου αλλά και για όλα τα προβλήματα του νομού μας. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Δε θα ξεχάσω ποτέ, τον κοινό μας αγώνα, στην Αθήνα και στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, για να παραμείνει η Δωδεκάνησος αυτοτελής διοικητικά περιφέρεια και να μην χαθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας.

Η μνήμη του θα με συντροφεύει πάντα και θα μου δίνει θάρρος και κουράγιο.

Αυτά, που εκείνος δεν έχασε μέχρι το τέλος της ζωής του. Συλλυπούμαι εγκάρδια, τη σύζυγο και τα παιδιά του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της Καρπαθιακής γης που θα τον σκεπάσει.»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ