Νότιο Αιγαίο ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή του δήμου Πάτμου στη μεγαλύτερη διεθνή εικονική έκθεση τουρισμού «ITB Now» 

Με πολλές και παραγωγικές επαφές ολοκληρώθηκε η οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στη μεγαλύτερη διεθνή εικονική έκθεση τουρισμού «ITB Now»

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου εντόπισε από νωρίς τη σημαντική ευκαιρία που παρείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για συμμετοχή στην έκθεση χωρίς κόστος, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ. Ο Δήμος Πάτμου συμμετείχε στην έκθεση μαζί με λίγους ακόμη προορισμούς των Δωδεκανήσων, έχοντας δικό του ψηφιακό stand που εμπλουτίστηκε με εκτενείς περιγραφές, φωτογραφίες και βίντεο του Δήμου και του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου «η Ανάπτυξη».

 

Προηγήθηκε εκτενής προετοιμασία που οδήγησε στον προγραμματισμό σειράς συναντήσεων με δημοσιογράφους, bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού από εύρος αγορών ενδιαφέροντος. Ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού θα συνεχίσουν τις στοχευμένες συμμετοχές σε νέες αξιόλογες τουριστικές δράσεις όπως η μεγάλη ψηφιακή έκθεση τουρισμού IMTM 2021 για την αγορά του Ισραήλ, στην οποία ο Δήμος πρόσφατα κατόρθωσε να διασφαλίσει τη συμμετοχή του χωρίς κόστος στο περίπτερο του ΕΟΤ μετά από την άμεση κινητοποίηση του.

#pgnewsΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ