ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός: Η Τουρκία ετοιμάζεται να προωθήσει μετανάστες με κορονοϊό στα ελληνικά νησιά!

 

Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται Λιμενικό Σώμα και Πολεμικό Ναυτικό τα τελευταία 24ωρα καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που φτάνουν στις ελληνικές αρχές ότι επίκειται κατευθυνόμενο κύμα μεταναστών που μάλιστα νοσούν από κορονοϊό από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ «έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ και με τη καθοδήγηση των τουρκικών αρχών κατευθύνονται στα τουρκικά παράλια».

Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαία η παρενόχληση αεροσκάφος της Frontex που επιτηρούσε βόρεια της Λέσβου, από τουρκικά μαχητικά.

Τα τουρκικά F-16 πέταξαν σε ύψος 5000 ποδών, πολύ κοντά από τα βρετανικό αεροσκάφος που μετέχει στην επιχείρηση επιτήρησης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Επίσης τουρκικά μαχητικά πέταξαν αλλά σε μεγάλο ύψος και πάνω από τον Έβρο.

Πηγή: OnAlert.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ