ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μετά τον εμβολιασμό της

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς το Σάββατο μεταφέρθηκε μία γυναίκα ηλικίας 35 ετών, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το lamiareport.gr, η νεαρή μητέρα τριών παιδιών από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στις 16:00 παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 20:00, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους. Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή. «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος.

Γι’ αυτό στις 21:30 τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 02:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι….», είπε ο σύζυγό της.

Ευτυχώς η 35χρονη γυναίκα βρίσκεται στο σπίτι σας

Η 35χρονη τώρα είναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως μας είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος.

Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα. Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

 

Συναγερμός στην Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μετά τον εμβολιασμό της

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ