ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συναντήσεις με τον δήμαρχο και φορείς της Πάρου είχε ο κ. Ζαννετίδης, πριν την Γ.Σ. του ΤΟΕΒ Νάουσας Πάρου

 

Η προγραμματισμένη επίσκεψη στο νησί της Πάρου του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένου για τον Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη για την Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Νάουσας Πάρου, συνδυάσθηκε και με άλλες συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του πρωτογενή τομέα: α) με τα μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Πάρου (Κώστας Σαμαλτάνης, Αρσένης Λουκής), β) με τα μέλη του μελισσοκομικού συλλόγου Πάρου (Δημήτρης Μπογιατζής, Άγγελος Πιτσικάλης) και γ) με τα μέλη του συλλόγου αλιέων Πάρου (Δημήτρης Σκιαδάς, Ανάργυρος Ταντάνης), με τους οποίους συζήτησε για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο που αντιπροσωπεύουν στο νησί. Οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους ενώ συγχρόνως εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την διαρκή, ειλικρινή και χρήσιμη συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Την Κυριακή 6.11.22 ο κ. Ζαννετίδης παρευρέθηκε στην Γ.Σ. του ΤΟΕΒ Νάουσας Πάρου μαζί με τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά και τον κτηνίατρο της Π.Ε. Πάρου κ. Νικόλαο Τσιγώνια. Της γενικής συνέλευσης προηγήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον κ. Ζαννετίδη, τον κ. Μπιζά, τον κ. Τσιγώνια και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν στο προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο ΤΟΕΒ. Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Μετά το πέρας της Γ.Σ. ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε :

« Μια σημαντική μέρα σήμερα για τον πρωτογενή τομέα του νησιού της Πάρου. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της γενικής συνέλευσης του νεοσύστατου τοπικού οργανισμού εγγείων βελτιώσεων Νάουσας Πάρου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια μας να επανασυστήσουμε από την αρχή τον τοπικό αυτό οργανισμό που θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου της πρωτογενούς παραγωγής της Πάρου. Ευχαριστώ τους παραγωγούς αυτούς που παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω των συνεχών κρίσεων και εκτόξευσης στα ύψη του κόστους παραγωγής, συνεχίζουν να αγωνίζονται και να δημιουργούν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κτηνίατρο μας Νίκο Τσιγώνια, τους παραγωγούς της προσωρινής διοίκησης που όρισε με απόφασή του ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Χατζημάρκος καθώς και τον Συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο και Έπαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά που όλοι μαζί φέραμε σε πέρας αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα χρειάζεται δουλειά, οργάνωση και συνεργασία. Θα είμαστε δίπλα τους σαν Περιφέρεια να τους στηρίξουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλορίζικο το νέο διοικητικό συμβούλιο».

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ