ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με πρώην Δημάρχους του Δήμου Χάλκης

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χάλκης έγινε  συζήτηση εργασίας στο Δημαρχείο με τους πρώην Δημάρχους του νησιού τον κ. Λαθουράκη Ελευθέριο, την κα. Παναγή Ελένη και κ. Πατρό Μιχαήλ.
Η κ. Βασιλογιώργη Σταματία απουσίασε λόγω μιας έκτακτης προσωπικής υποχρέωσης τελευταίας στιγμής.

Είναι πρώτη φορά που πρώην δήμαρχοι περνούν το κατώφλι του δημαρχείου για να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή και να καταθέσουν τις απόψεις τους για μείζονα θέματα που αφορούν το δήμο.

Οι πολύπειροι αυτοδιοικητικοί οι οποίοι προσέφεραν σπουδαίο έργο από τη θέση του Δημάρχου τα προηγούμενα χρόνια, και είχαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου, κατέθεσαν τις απόψεις τους και όλη εκείνη την πολύτιμη γνώση που διαθέτουν για έργα τα οποία ξεκίνησαν εκείνοι και τώρα ολοκληρώνονται επιτυχώς.

Ο Δήμαρχος Χάλκης ανέφερε πως «η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή σε όποιον θέλει να προσφέρει με μοναδικό σκοπό το καλό του Δήμου και των δημοτών και η συμβολή όλων για τα θέματα που αυτή την στιγμή τρέχουν και είναι σημαντικα. Δημόσιες αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες και στείρες τοποθετήσεις δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που δημιουργούν είναι τοξικότητα μεταξύ των μελών της κοινωνίας. Όλοι μαζί με σύνεση, ρεαλισμό, συνεργασία και εποικοδομητική συζήτηση να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα των πολιτών και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να είναι καλύτερη η καθημερινότητα των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών. Η δημοτική μας αρχή δεν θα μπει σε  διαδικασία δημόσιας αντιπαράθεσης, θα εργαζόμαστε πάντα με την δική μας στοχοθεσία και οραματισμό και θα έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που αγαπούν και τιμούν το νησί της Χάλκης».

Τέλος ειπώθηκε και συμφωνήθηκε να γίνονται τακτικές παρόμοιες συναντήσεις από τις οποίες εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι θα βγουν θετικά αποτελέσματα για τον Δήμο Χάλκης.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος ευχαριστεί δημόσια τους πρώην Δημάρχους για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Μια ειλικρινής συζήτηση η οποία έδωσε πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα ετών και η οποία θα οδηγήσει σίγουρα σε πολλές λύσεις των προβλημάτων τα οποία προκύπτουν από την καθημερινή ζωή στο νησί με τα νέα δεδομένα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ