ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Συνάντηση εργασίας, της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη»

 

Συνάντηση εργασίας είχαν οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημαρχείο Ρόδου. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, διήρκησε περίπου 3 ώρες και ανταλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και γενικότερα για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ρόδου και ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ράμμος, ο Γραμματέας κ. Μανώλης Καμπαστάνας και τα μέλη κ. Ιάκωβος Γρύλλης και Μιχάλης Μπράτιτσης. Στην συνάντηση συμμετείχαν τα υπηρεσιακά στελέχη: κ. Γιώργος Περνάρης, Προϊστάμενος Υ. ΔΟΜ. και κ. Νίκος Παναγάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

 

Αναλυτικότερα η θεματολογία της συνάντησης:

 

  • Λειτουργία Υ.ΔΟΜ. Ρόδου.
  • Λειτουργία Τεχνικών Υπηρεσιών.
  • Μετεγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου στο παλιό νοσοκομείο.
  • Διερεύνηση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης Υπουργείου Δικαιοσύνης – Δήμου Ρόδου – ΤΕΕ Δωδεκανήσου, για την καλύτερη λειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου.
  • Θέματα Χωροταξίας και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
  • Θέματα Αντιπλημμυρικής Προστασίας.
  • Θέματα Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.
  • Συνεργασία Δήμου Ρόδου – ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε αναπτυξιακά θέματα και θέματα έργων υποδομής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατέστη σαφές ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας και η κοινή δράση των φορέων είναι επιτακτική ανάγκη, διότι στον αγώνα για την ανάπτυξη δεν περισσεύει κανείς. Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου με την ιδιότητα του θεσμοθετημένου Συμβούλου της Πολιτείας, θα συνεχίσει να είναι ακούραστος υποστηρικτής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες, όπου και όποτε αυτό θεωρηθεί αναγκαίο. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ Δωδεκανήσου, τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη όχι μόνο για την φιλοξενία αλλά κυρίως για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ