ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Λέρου με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2-8-2021, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Άκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοκκώνης Νεκτάριος, ο Πλοίαρχος κ. Ρίγγας Γιώργος, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρειών κ. Έλληνας Χριστόδουλος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δόμησης κ. Φιλιππίδης Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τέθηκαν οι βάσεις για τη προμήθεια και εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης στο βόρειο τμήμα του νησιού, με τη συμμετοχή του Δήμου Λέρου σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, ενώ συζητήθηκε και το μείζον θέμα των εξόδων λειτουργίας και συντήρησης τόσο της νέας όσο και της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης του αεροδιαδρόμου στον αερολιμένα Λέρου, καθώς και η υφιστάμενη -μη επικαιροποιημένη- μελέτη του αεροδρομίου στην περιοχή Μάρκελος ενώ επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το αντικείμενο εργασίας του κ. Κουτουλάκη.

Ο κ. Γενικός διαβεβαίωσε πως στόχος του Υπουργείου και προσωπικά του ιδίου, είναι η άμεση συνεισφορά στην επίλυση όλων των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει στο νησί, δίνοντας τις κατάλληλες λύσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γενικό, ευχόμενος αγαστή και άριστη
συνεργασία για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων που αφορούν τα νησιά μας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ