ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Στράτου Καρίκη και Γιώργου Τριάντου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Καπελλάκη

 

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ),  κ. Γιώργο Καπελλάκη υποδέχθηκε χθες Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης, κ. Στράτος Καρίκης.

Παρουσία και του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεώργιου Τριάντου, έγινε μία γόνιμη και παραγωγική συζήτηση γύρω από ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, όπως η ανάγκη δημιουργίας των κατάλληλων υποδομών για την ανάπτυξη του αθλητισμού για τα ΑμεΑ στη Ρόδο και η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή σε δράσεις που έχει προγραμματίσει ή πρόκειται να διοργανώσει η ΕΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καπελλάκης τόνισε ότι η στήριξη του Δήμου Ρόδου μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση και διάδοση του Παραολυμπιακού κινήματος και ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους κ. Καρίκη και κ. Τριάντο για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Ο κ. Καρίκης μετέφερε στον κ. Καπελλάκη τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου, κ. Αντώνη Καμπουράκη ο οποίος λόγω της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο, δεν ήταν εφικτό να παραστεί στη συνάντηση. Τόνισε ότι η δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει μία σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στα ΑμεΑ. Δήλωσε δε ότι είναι δεδομένη η στήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής από το Δήμο Ρόδου. 

Από το γραφείο τύπουΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ